2777
2789

چیز زیادی ندارم که بهش بزنم تو نت که دیدم اکثرا سبزی و اینا گفته بودن که من ندارم ، بعد بیشتر دلم میخاد بذارمش تو فر که خونه بو نگیره ، راهی بلدین که خیلی خوشمزه بشه ؟

با جعفری و لیمو بزارش تو فر یا اینکه بزارش تو پودر سوخاری مخصوص ماهی و سرخش کن با سبزی پلو...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طعم دارش کن ..اگه داری زعفران اول بزن..بعد فلفل سیاه با نمک فراون ادویه مخصوص ماهی داشتی بزن پودر سیر...پیاز حلقه حلقه کن بزار روش بخوابین چند ساعت...موقع گزاشتم فر یا توستر روغن اسپری کن  بزا درجه آخر...وسطای کار سیب زمینی هم اضافه کن ...الان بالا پایین روشن باشه..چند دقیقه آخر هم گوجه سالمی بزار 

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم

عزیزم.یکی دوساعت بذارش تو آبلیمو و پیاز و نمک و زعفرون و..ادویه.. سبزی معطر هم از پودرشون استفاده کن یکمم پودر ترخون بزن کاملا اسیاب شده باشن تاخوب مزه دارشه و سبزی نسوزه..بعدشم با چند قاشق کم روغن اگ داری زیتون عالیه..بذار تو فر یا سرخ کن محشره.

من بندری م یه مدل ساختم عالی ه،گیشنیز و یکم شنبلیله می گیری با یک دوتا پیاز و چندتا حبه سیر میریزی تو میکسر میگی که شد یخورده روغن بریز تو قابلمه ومواد و بریز توش بزار یک ربعی تا بیست دقیقه خوب سرخ بشه بعد زردچوبه و نمک و فلفل سیاه میزنی دوباره تفت میدی بعد تمر هندی اگه داشتی اب میکنی  روش هسته ش جدا میکنی می ریزی توش یخورده هم  زدی ومواد سفت شد خاموشش کن،،،،،خب حالا می ریم سراغ ماهی  ،ماهی رو درسته از پشت از بالا تا پایین شکم ش باز میکنی میشه ی لا بعد بهش نمک و فلفل میزنی حسابی بعد یکم سس تند میزنی رو گوشتش تا مزه دار بشه بعد سبزیهارو پخش میکنی روش ،بعد تو سینی فر یکم چرب کن ماهی شکم پر همین جور بزار تو سینی،،،عاالی ههههه یبار بخوری همیشه میخوری

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
از شب قبل بخوابون تو آب پیاز و آبلیمو و نمک و زردچوبه و فلفل .و...بزار تو یخچال بعد بغلتون تو آرد بز ...

اب لیمو ماهی رو مثل سنگ میکنه

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

آب پیاز .زردچوبه.فلفل.نمک .آبلیمو.مقداری آب.کمی پودرجوزهندی وکمی زعفران را مخلوط کن وماهی هارا داخلش بخوابان بزاریخچال ویکبار هم برگردان تا طرف دیگرش هم طعم بگیرد...آبلیمو ونمک زیادبزن نترس..بجای آبلیمو میتوانی از آب نارنج یا تمرهندی آب شده استفاده کنی....بعد توی آرد سفید بغلتان وبعدش توی پودر سوخاری وبعد سرخ کن..شمالی هستم اینجوری درست میکنبم ما

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز