2777
2789

قبلا چهار تا دوست خیلی صمیمی داشتم 

یکیشون رفت یه شهر دیگه که این باعث شد دیر به دیر ببینمش 

یکی دیگشون بلاگر شد و کلا سبک زندگیشو تغییر داد و من از یه جایی به بعد حس کردم نمیتونم باهاش کنار بیام 

یکی دیگه هم هم دانشگاهیم بود بعد دانشگاه رفت شهرشون

صمیمی ترین‌ دوستم هم ازدواج کرد و خب ارتباطمون کم شد 

با همشون نه اینکه در ارتباط نباشما هستم ولی ارتباطم خیلی خیلی محدود شد نمیدونم چرا دیگه نمیتونم با آدمای جدید ارتباط بگیرم  همش احساس تنهایی میکنم 😭 

حتی کسی رو ندارم باهاش برم بیرون دلم پوسید 

شما هم همین طورین؟ یا من استثناییم؟ اون همه آدم دورم بود حالا تنهاترینم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم ...

آدم خب هر چی بزرگتر میشه دغدغه اش بیشتر میشه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم دقیقا مثه خودتم 

خیلی غمگینم 

صبح زنگ زدم به دختر عمم گفتم شب میام خونتون کلی استقبال کرد بعد واسم کار پیش اومد نتونستم برم حتی زنگ‌نزد بپرسه چرا نیومدی . شاید من خیلی حساس شدم 

اتفاقا امروز تو فکرم بود من نه مشر😑وب میخورم نه دخانیات استفاده میکنم ن دوست دختر دارم نه دوست پسر دارم نه بیرون میرم ن تفریح میرم نه مهمونی خانوادگی داریم نه عروسی و عزا میرم .. حس میکنم مثه افراد خونه سالمندان دارم زندگی میکنم 🥲

اتفاقا امروز تو فکرم بود من نه مشر😑وب میخورم نه دخانیات استفاده میکنم ن دوست دختر دارم نه دوست پسر ...

دقیقا 

من امروز‌ داشتم از‌ پارک در خونمون رد میشدم چند تا آقای پیر داشتن پاسور بازی میکردن تو دلم گفتم تفریحاتشون از من جوون  خیلی بیشتره انشالله که حال دلشون خوب باشه 

مَثَل کسانی که  از بغیر از الله دوستانی گرفتند مانند خانه عنکبوت است و آگاه باشید که سست ترین خ ...

تو رو خدا این چرندیات رو نگو تنهایی فقط واسه خود خدا خوبه آدم کلا ذاتش اجتماعیه و نمیتونه تنها باشه و بگه من فقد با خدام و هیچکی نیاز ندارم 

مَثَل کسانی که  از بغیر از الله دوستانی گرفتند مانند خانه عنکبوت است و آگاه باشید که سست ترین خ ...

اخه این چه حرفیه 

انسان موجودی اجتماعیه 

اگه نیازش به برقراری ارتباط رفع نشه احساس تنهایی میکنه

دقیقا  من امروز‌ داشتم از‌ پارک در خونمون رد میشدم چند تا آقای پیر داشتن پاسور بازی میکردن تو ...

آره نمیدونم چی شد ک اینجوری شد اما خب زندگی مون داره خیلی مزخرف میگذره منم مثل تو حتی حوصله آشنایی با آدم جدید ندارم