2777
2789
عنوان

چرا هر چی سنم بیشتر میشه تنها تر و تنهاتر میشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 22 پست
تو رو  خدا این چرندیات رو نگو تنهایی فقط واسه خود خدا خوبه آدم کلا ذاتش اجتماعیه و نمیتونه تنها ...

این حرف خودم نبود آیه ۹۰ سوره مبارکه عنکبوته

به این معنیه که فقط دوستی با الله پایداره و بغیر از اون هیچ دوستی ای پایدار نیست ❤❤

البته این آیات شریفه فقط واسه مسلوناست اگه مسلمون نیستید هیچ اجباری در دین نیست ⚘🌷🌷⚘

اخه این چه حرفیه  انسان موجودی اجتماعیه  اگه نیازش به برقراری ارتباط رفع نشه احساس تنهای ...

این حرف خودم نبود آیه ۹۰ سوره مبارکه عنکبوته 

و به این معنیه که فقط دوستی با الله پایداره و بغیر از اون هیچ دوستی ای پایدار نیست❤❤

البته این آیات فقط واسه ما مسلموناست اگه مسلمون نیستید هیچ اجباری در دین نیست⚘🌷⚘🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرف خودم نبود آیه ۹۰ سوره مبارکه عنکبوته به این معنیه که فقط دوستی با الله پایداره و بغیر از او ...

خیلی خوبه ک حداقل تعصبی رفتار نمیکنی اما خدایی این پرستوهای سایتم شورشو در آوردن نمیدونم چقد پول میگیرن بیان تاپیک مذهبی بزنن یا بیان تو هر تاپیکی چه با ربط چی بی ربط حرف مذهبی بزنن .همون ک اون مدلی نیستی دمت گرم هرچند ک مخالف حرفتم چون حتی اگه جمله خود خدا هم باشه قطعا منظورش این نیس کلا هیچکی با کسی دوست نشه و فقد بیاین پیش من قطعا معنی عمیق تری داره ک من علمشو ندارم بگم

خیلی خوبه ک حداقل تعصبی رفتار نمیکنی اما خدایی این پرستوهای سایتم شورشو در آوردن نمیدونم چقد پول میگ ...

معنیش این نیست که با کسی دوستی نکنید داره هشدار میده که دوستی با خدا پایدار و ماندگاره همین❤❤❤