2777
2789
اره اون برای خودش کم نمیزاره

توام چیزی دلت خواست کم نذار 

طلا تهش پس اندازه میرسه به همون مرد 

من نمی گم طلا نخر ولی اگر دو گرم طلا می‌خری سری بعد برا دلت خرج کن تا لذت ببری 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره البته بهم پول میده من برای خودم طلا میخرم ولی اون نمیدونه

کار اشتباهی میکنی

خودت خیلی مهم تر از پس اندازی

خب یکمم واسه خوش گذرونیت بزار 

یا اگه کلا مدلته و نمیتونی با شوهرت کاری نداشته باش چون احتمالا مدلشه و نمیتونه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من دلم نمیاد پول خرج کنم واقعیتش 

میفهمم ولی برای خودت باید پول خرج کنی عزیزم. در حدی که میشه حالا خیلی هم فشار نیاد ولی خیلی مهمه این موضوع. باید حس کنی که داری به خودتم اهمیت میدی

میفهمم ولی برای خودت باید پول خرج کنی عزیزم. در حدی که میشه حالا خیلی هم فشار نیاد ولی خیلی مهمه این ...

مثلا برای چی خرج کنم میشه راهنمایی کنید من لباس گاهی میخرم  . لباس خونگی شلوار تیشرت فقط. لباس زیر هم سالی ی بار

مثلا برای چی خرج کنم میشه راهنمایی کنید من لباس گاهی میخرم  . لباس خونگی شلوار تیشرت فقط. لباس ...

بازار برو. ببین چیا بیشتر دوست داری بخری در حد توانت سعی کن یچیزایی که برات جالبه خوشحالت میکنه هی نگو حیف پول. برا هرکی فرق میکنه من خودم لباس خونگی که گفتی دوس دارم. گیره و لوازم آرایشی گاهی. اگه دوست داشتی غذای خوب یا دسر درست کن. تمرینات یوگا و مدیتیشن یا یسری کلاسا با توجه به سلیقت. بعضیا آشپزی دوست دارن یا هنرای دستی مثل چرم و خیاطی و طراحی. وقت بذار برای خودت. اگه شاغل نیستی نذار کل وقتت به کارای خونه بگذره. نه که وقت نداری برای اونا ولی نه همه ی زمان.

مشکل از خودته عزیزم حسادت نداره توم همراهش شو وقتی دور بگیری معلومه میره حرفاشو واسه یکی دیگه میزنه باهم ورزش کنید شما نمیکنی قصدشو نداری کنارش باش بپرس حرف بزن کارای که خودت دوست داری مثل خرید همراهش کن

سلام

وقتتون بخیر؛ دیدم تاپیکی در مورد موتورسواری زده بودین و خیلی بهتون بی احترامی شد؛ من کاملا حرفتون رو درک کردم. اینکه ما مسلمان هستیم و یک سری آداب رو باید رعایت کنیم و آدم ناراحت میشه بعضی صحنه ها رو تو خیابون می بینه. 

من حرفتون رو کامل درک کردم و میخواستم بهتون بگم که اصلا از قضاوتها ناراحت نشید و کارتون رو به خدا بسپارید. چون اگه حرفی رو بخاطر خدا زدین، دیگه آروم باشین چون بقیه همه میرن کف قبرستون و نتیجه کارهاشون رو می بینن و این قضیه فراموش میشه اما شما پیش خدا سربلند می مونید. 

متاسفانه برام ثابت شده که ظرفیت بعضی بحثها در سایت نیست یا اینکه بعضی وقتها در زمان نامناسبی تاپیک میزنید که افراد درست در اون زمان در تاپیک حضور ندارن. پس اگه دیدید حوصله بحث ندارین یا اینکه افراد درست وارد تاپیک نشدن، همون اول قفل کنید. منم تجربه این بحثها رو دارم که متأسفانه خیلی به آرامشم لطمه زد. انشاءالله خدا بهتون آرامش بده. خدا در قرآن خطاب به پیامبر میگه: و ما محققا می‌دانیم که تو از آنچه امت (در طعنه و تکذیب تو) می‌گویند سخت دلتنگ می‌شوی.