2777
2789
منننن بخاطر همینه که زیاد میخوابم بعدم اصلا نمیخوام بیدارشم و روزم رو شروع کنم اگه بزارن ساعت ها میخ ...

دقیقا منم همینطوری ام. شب که میشه میگم کاش صبح نشه و دوباره صبح میشه و کلی بدبختی💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اتفاقا دو روز پیش داشتم میگفتم 

کاش میرفتم تو یه چیزی مثه کما 

میخابیدم عمیقققققققق

تا یه مدت از دنیا و مسائلش راحت میشدم 

کم آوردم 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
چرا عزیزم؟

منو پلیس امنیت ملی گرفت فردای اون روز فراخوان بوده من خدا شاهده اطلاع نداشتم رفتم انقلاب یکمم ارایش داشتم با دوستم بودم خیلیا رو گرفته بودن به جرم اغتشاش منو دوستمو هم گرفتن بردن کلانتری ازمون اثر انگشتو عکس و کدملی گرفتن بعد یه شب بازداشتگاه بودیم چندروزم بازداشت موقت بعد اونا شعار داده بودن ماروهم قاطی اونا کردن 🥲بعد بازپرس با تعهد ازادمون کرد منع تعقیب شدیم الان من حقوق جانبازی پدرمو میگیرم که فوت شده ۹روز دیگه واریز میشه میترسم قطع شه 😭😭😭 البته منع تعقیب شدیم 

من اتفاقا دو روز پیش داشتم میگفتم  کاش میرفتم تو یه چیزی مثه کما  میخابیدم عمیقققققققق ...

منم همینطور. بازم خداروشکر حداقل همین خواب شبانه رو داریم یه مدت هرچند کوتاه هم شده در جنب و جوش نباشیم:)