مفردا بزنم میترسم منفی بشه و پس فردا آزمایش بدم یا هر روز تا موعودم یه بی بی چک بزارم؟؟؟ درضمن فقد کشاله رانم درد میکنه با کمرم هیچ درد خاص دیگه ای ندارم حتی سینه درد که قبلاً بود الان هنوز شروع نشده دعام کنید فقط نا امید نشم
فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیز دلم اگه مشکلت نداشتن فولیکوله منم چند سال از این دکتر به اون دکتر فایده نداشت .یه دکتر خبره طب سنتی بهم گفت تا ۶۰روز تخم شوید .هویج.خرفه .زیره سبز .مریم گلی .پنج انگشت.با هم یا هر شب یکی رو.جوشانده شو بخور .غذاهای کارخونه ای هم نخور.سریجات هم بزار کنار مثل ماست و خیار و ....که خیلی سرده.برنجم با زیره یا زعفرون.منی که تخمدانام افتضاح بود اصلا فولیکول بالغ نداشت رفتم سونو باورم نمیشد.
عزیز دلم اگه مشکلت نداشتن فولیکوله منم چند سال از این دکتر به اون دکتر فایده نداشت .یه دکتر خبره طب ...
من مشکل تخمک ندارم خداروشکر اما بی دلیل حامله نمیشم فقد تنبلی تخمدان دارم همه اشو باهم بجوشونم؟؟ اقدام هم بکنم یا نه امکان سقط هم داره مرسی عزیزم از تجربیاتت گفتی حتما استفاده میکنم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
من مشکل تخمک ندارم خداروشکر اما بی دلیل حامله نمیشم فقد تنبلی تخمدان دارم همه اشو باهم بجوشونم؟؟ اقد ...
میتونی همش با هم باشه با هر شب یکی که من خودم تکی استفاده کردم حتما تغذیه هم درست کن.من روغن هم کنجد و زرد اینا استفاده کردم.نمک هم از عطاری نمک دریا گرفتم
ا.انشالله که مشکلت حل میشه.اگه رفتی سونو دیدی فولیکول بالغ داری و مشکلت حل شد بیا بگو اینجا بهم یه روش بگم سریع حامله شی
میتونی همش با هم باشه با هر شب یکی که من خودم تکی استفاده کردم حتما تغذیه هم درست کن.من روغن هم کنجد ...
حتما عزیزم ممنونم درخواست دوستیمو قبول کن تا گمت نکنم
1
5
10
15
20
25
30
35
40