2777
2789

سال بعد کنکور دارم و درسمم خوبه ولی اوضاع خوبی نداره زندگیم خانوادم منو حمایت نمیکنن هیچ کتابی برام نمیگیرن

امسالم نهایی داریم باید خوب بخونم ولی با این شرایط و این همه سروصدا تو این خونه و درک نشدن واقعا نمیتونم دیگ خسته شدممممم💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتابخونه برای کتاب پی دی اف هارو دانلود کن برای اموزش مدرسه یا هم فیلم های رایگان تلگرام و‌آلا

متاسفانه مشکل اینجاست که خدا همه چیو با هم برام سخت کرده

من تو روستام و کتابخونه ای و هیچ جای دیگه ای غیر از خونه نیست که برم بخونم🙂

برو پانسیون یاهم هیچیو ب ی ورت نگیر .. ببین کانال هست ک کتاب کنکور رو میتونی توش دانلود کنی!

نمیشه واقعا با گوشی جلو برد..

مشکل اصلیمم کتاب نیست تا چند وقت دیگه یه پس انداز دارم میگیرم....ولی اوضاع خونه و زندگی و مشکلات دیگه رو نمیدونم چیکار کنم....

سلام قشنگم

عضوییت به سایت رو تبریک میگم 

منم شرایط تو داشتم

ولی میدونی چکار کردم اومدم فایل کتاب آزمون و فیلم های که میخام رو که تو کانال میزارن رو دانلود کردم دادم کافی نت با کاغذ باطله که داشتم برام چاپ کرد و فیلم گذاشت رو سی دی برام 

و برا اینکه حلال باشه براشون زیارت عاشورا خوندم و از خدا خاستم که عاقبت بخیر شن 

برا اینکه خونه تون شلوغه میتونی بهشون بگی که منو درک کنید کمتر یا آروم تر حرف بزنید یا بزارید برم کتاب خونه یا مثل من شب ها زود بخواب طرفا ۱۱ و بعد ساعت ۵ صبح بیدار شو 

پر قدرت و پر انرژی و بدون حاشیه ها بگیر بخون تست بزن تحلیل کن

ان شالله که موفق بشی 

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

نمیتونی پشت بومی حیاطی، انباری و... یچیز بندازی بشینی بخونی؟؟؟ 

نه خب یه روزم مثلا بشه بری حیاط بخونی زمستون با این هوای سرد چطور میشه درس خوند بیرون همین الان انقد سرده هوا دیگه روزای دیگ بدتر هم میشه

سلام قشنگم عضوییت به سایت رو تبریک میگم منم شرایط تو داشتم ولی میدونی چکار کردم اومدم فایل کتاب ها و ...

ممنونم واقعا هیچ راهی به ذهنم نمیرسید برای حل مشکلم در واقع بهتره بگم هیچکدوم جواب ندادن گفتم اینجا عضوشم یکم درد و دل کنم و شاید راهکار خوبی بدین 

برای کتاب انشالله به زودی میگیرم ولی مشکلات من یکی دو تا نیست 

ممنونم واقعا هیچ راهی به ذهنم نمیرسید برای حل مشکلم در واقع بهتره بگم هیچکدوم جواب ندادن گفتم اینجا ...

قربونت برم قشنگم همه چیز رو بسپار به خدا ان شالله که همه مشکلات حل میشه شما درس میخونی و در آخر ی فرد موفق قوی میشی خوب کار کردی فقط مواقع ضروری بیا چون عادت میکنی بهش کاری داشتی صدام کن تونستم کمکت کنم خوشحال میشم  

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

چندمی رشته که درس میخونی چیه گلم ؟

قربونت برم قشنگم همه چیز رو بسپار به خدا ان شالله که همه مشکلات حل میشه شما درس میخونی و در آخر ی فر ...

خیلی ممنونم. من هرچیو که از دست بدم امیدمو به خدا هیچوقت از دست نمیدم انشالله شما هم موفق باشین

خیلی ممنونم. من هرچیو که از دست بدم امیدمو به خدا هیچوقت از دست نمیدم انشالله شما هم موفق باشین

آفرین دخترم عالیه خوشم اومد از جمله ای که گفتی . ممنونم