2777
2789
عنوان

چطور با شرایط سخت زندگی میشه درس خوند؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 46 پست
منظورم این بود شما هم برای درس مشکلاتتون چیه گفتین مثل منین. امیدوارم حالت خوب بشه زودتر بهبود پیدا ...

آهان 😂🤦🏻‍♀️ مشکلات همون های بود که گفتم ممنون قربونت برم ان شالله 

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

چطوری میشه بیشتر تعریف کنی. واقعا میتونم درکت کنم🥺

خونمون کوچیمه و هر روز و هم دعواست اصلا حمایتم نکردن کتاب نگرفتن یه مسئله هم پیش اومده بود خیلی اعصابمو بهم ریخت اینا رو پارسال همرو تحمل کردم امسالم باز قراره پشت کنکور بمونم امیدوارم بازم به اون سختی نباشه🥺 فقط میتونم بهت بگم خودت امسال از همه مهم تری نذار ناراحت کنن براشون غصه نخور فقط به فکر خودتو و هدف باش ازشون انتظارم نداشته باش فقط چشمت هدفتو ببینه 

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونمون کوچیمه و هر روز و هم دعواست اصلا حمایتم نکردن کتاب نگرفتن یه مسئله هم پیش اومده بود خیلی اعصا ...

انشالل امسال رتبه ی خیلی خوبی بیاری و به هدفت برسی....دقیقا..منم همین فکرو میکنم نباید از کسی حتی خانواده انتظاری داشت خود آدمه که میتونه به داد خودش برسه

شما هم چون پشت کنکوری خیلی خوب بخونین امیدتارم به هدفت برسی ❤🌱

منم شرایط تو رو داشتم تازه کارخونه هم میکردم🥲صبح ها کتابخونه میرفتم و از ۱۲ به بعد تو راه پله ای چیزی درس میخوندم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
انشالل امسال رتبه ی خیلی خوبی بیاری و به هدفت برسی....دقیقا..منم همین فکرو میکنم نباید از کسی حتی خا ...

مرسی همچنین عزیزم امیدوارم سال بعد دوتامون رشته مورد نظرمون رو قبول بشیم🫂

🙂❤نتیجه تلاش هاتونو گرفتین؟

اره اونی که میخواستم قبول شدم

دبیری ادبیات🙂❤️

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
منم همین کارو میخوام بکنم ولی واقعا شرایط خیلی سخته انگار همه چیز دست رو دست هم گذاشته تا نتونم

اره دقیقا همینجوریه وقتی چیزیو میخواهی همه چیز انگار خلاف توعن ولی میتونی ❤️❤️