2777
2789

سلام لطفاً هر کی می‌تونه کمکم کنه من قبلاً شوهرم بهم خیانت کرده بود حدود شش ساله که گذشته و الآنم شبا رو دیر میاد خونه حدودا 11 ویا 12 شب و میگه سر کار بودم صبا می‌ره شرکت کار می‌کنه و بعد از ظهر 6 بر میگرده و می‌ره جای دیگه ولی به من میگه رفتم برق کاری کنم و برق ساختمان رو بکشم ولی اونجوری که باید پول بیاد خونه از برق کاری نمیاد پول شرکت دست خودمه ولی برق پولش رو اونجوری به من نمی‌ده و میگه هنوز ندادن پولمو و الان اینطوری خونه غذا نمیخوره و بهونه می‌کنه میگه مثلاً خودم کنسرو لوبیا خریدم یا نمی‌دونم فلان دوستم شیرینی خریده بود خوردم دیگه دلمو زده نمیتونم شام بخورم و ... و اینکه رابطه ج ن س ی.  اینطوری نداریم و ماهی شاید یکبار و اینکه 42سالشه چیکار کنم نگرانم  چطوری میشه فهمید چیکار می‌کنه شرایط تعقیب ش رو ندارم و ضبط کن بگیرم به نظرتون خوبه یا کسی اینجا هست که گرفته باشه میشه بگه از کجا گرفته و چند گرفته ؟؟

ممنون میشم کمک م کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شرایط طلاق داری و بعد فهمیدن خیانتش میتونی طلاق بگیری سر از کارش دربیار وگرنه سرت تو لاک خودت باشه هرچه کمتر بدونی برات بهتره اذیت نمیشی

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

اگر شرایط طلاق داری و بعد فهمیدن خیانتش میتونی طلاق بگیری سر از کارش دربیار وگرنه سرت تو لاک خودت با ...

اصلا محبت نمیکنه جدا از هم می‌خوابیم چیکار کنم؟

سه تا بچه دارم توانایی شو ندارم

خب پس کنکاوش نکن

بشین زندگیتو کن

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

پشتم کسی نیست که کمک کنه

خب پس تا میتونی برای خودت وقت بزار و خرج کن و اگ میشه یه کاری تو حرفه ارایش گری یادبگیر .. به بچه هات برس ولی همه سرمایه و پولو فداشون نکن .. ورزش کن ک سرحال تر بمونی و ..خودتو فرانوش نکن

اصلا محبت نمیکنه جدا از هم می‌خوابیم چیکار کنم؟

اگ منطقیه باهاش حرف بزن بگو من هیچ بچه هات دلشون پدرشونو میخاد صبح میری شب میای نمیبیننت کمتر کار کن سعی کن بیشتر خونه باشی 

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭