2777
2789
عنوان

زخم شدن واژن متاهلا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 8071 بازدید | 94 پست
اخه ببین شروعش بنده خدا خشونت به خرج نمیده ولی من سوزش دارم ، لوبریکانت هم میزنم، نمیدئونم مشکل چیه

تافشار نیاد که زخم نمیشه....یا شاید سایز ایشون به شما نمیخوره....باید عادت کنی....ولی بنظرم حتما دکتر برو مشکلی نیست که بشه با چت و مشورت حلش کرد دختر

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوبریکانت رو به خود ورودی واژن میزنم ، کافی نیست

نه با انگشت بگو بزنه بره داخل و کل اون ناحیه رو مرطوب کنه برات......نحوه استفاده روش نوشته شده دیگه

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
تافشار نیاد که زخم نمیشه....یا شاید سایز ایشون به شما نمیخوره....باید عادت کنی....ولی بنظرم حتما دکت ...

اخه دو سری رفتم زنه هربار گفت خشکی پوست و لیزر و اینا، پماد داد، خوب شد، دباره با رابطه بعد اینجوری شد، هرچند نمیدونم اینبار قضیه چیه که خون هم اومده بود،

انگار تو شروع رابطه اینجوری میشه سوزش اونجاس بعدش خوب میشه که تو شروع هم ارومه بنده خدا

آها پس دوباره برو دکتر یه دارویی پمادی چیزی بده

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 
نه با انگشت بگو بزنه بره داخل و کل اون ناحیه رو مرطوب کنه برات......نحوه استفاده روش نوشته شده دیگه

انگلیسی بود دیگه اصلا نخوندیمش طبق دانسته ها استفاده کردیم، ولی درکل فک میکنم مشکل داخل نیست مشکل زمانیه که میخواد بره داخل، چون اونموقع خیلی سوزش داره قسمت پایین 

لوبریکانت رو به خود ورودی واژن میزنم ، کافی نیست

ب جز خشمی واژن چون اوایل رابطه هست شاید زیادی تنگه اذیت میشی. خواهرم همینجور بود ولی خون نمیومد ولی میگفت موقع رابطه درد داره. میگه همسر اولش آلتش بزرگ بود اذیت میشد ولی الان میگه همسر دومش التش معمولیه اذیت نمیشه اصلا اونم ژل میزنه 

منم همینم البته ده ساال گذشته از ازدواجمون

و یه بچه دارم دقیقا بعد بچه اینجوذی شدم انگار خیلی نازک بشه پوست اونجا

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

دوست منم تا یه ماه بعد از ازدواح اینطوری بود و مکررا خونریزی داشت هر بار

خجالت میکشید نمیرفت دکتر،به دفعه به زور فرستادمش مشخص شد عفونت شدید داشته خودش خبر نداشته

این چیزا شوخی بردار نیس عزیزم برو یه دکتر خوب ،زندگیتون سرد میشه ها

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

ب جز خشمی واژن چون اوایل رابطه هست شاید زیادی تنگه اذیت میشی. خواهرم همینجور بود ولی خون نمیومد ولی ...

یچیز دیگه که به ذهنم اومد ، طبیعیه که کا.ندوم باعث سوزش شه؟ ینی مثلا انگار داره به پوستت کشیده میشه