2777
2789
عنوان

زخم شدن واژن متاهلا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 8071 بازدید | 94 پست

اگه تهرانی بهت یه دکتر خوب معرفی کنم که خیلی خوش اخلاق و صبور و ماهره تو معاینه و این چیزا

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیز دیگه که به ذهنم اومد ، طبیعیه که کا.ندوم باعث سوزش شه؟ ینی مثلا انگار داره به پوستت کشیده میشه

خب عزیزم وقتی کاندوم ب ی جای خشک کشیده بشه مسلمه درد و سوزش داره. خواهرم میگفت ژل خیلی زیاد میزنه. توام زیاد بزن 

یچیز دیگه که به ذهنم اومد ، طبیعیه که کا.ندوم باعث سوزش شه؟ ینی مثلا انگار داره به پوستت کشیده میشه

مارکهای مختلف با طعمهای مختلف استفاده کن

بهترینش همون مدل سنسیتیو هس که نه کرم روان کننده داره و نه تاخیری

معمولا کرم های داخل کاندوما باعث سوزش میشن

ولی باعث خونریزی نه،به نظرم علائمت بیشتر به عفونت میخوره

برو دکتر متخصص زنان،ماما و اینام نرو

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

خب عزیزم وقتی کاندوم ب ی جای خشک کشیده بشه مسلمه درد و سوزش داره. خواهرم میگفت ژل خیلی زیاد میزنه. ت ...

عجب گرفتاری شدیم از دست مردا وقتی ژل میزنم ارباب میفرمایند خیلی نزن شل میشه، اه حرصی شدم، 

انگلیسی بود دیگه اصلا نخوندیمش طبق دانسته ها استفاده کردیم، ولی درکل فک میکنم مشکل داخل نیست مشکل زم ...

عفونت نداری؟؟؟

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
مارکهای مختلف با طعمهای مختلف استفاده کن بهترینش همون مدل سنسیتیو هس که نه کرم روان کننده داره و نه ...

مدل تاخیری هست مارکشو یادم نیست، ولی اولش یجوریه انگار مثلا خشکه داره کشیده میشه به پوستت با اینکه ژل هم میزنم، بعدش اوکی میشخ، حالا یه دکتر باید برم باز، 

خشکی واژن از چیه؟؟ منم قبلا واژنم خشکی نداشت ولی جدیدا خشکی داره ترشح ندارم از چی ممکنه باشه؟؟ 

ششستشوی زیاد.....استرس....عدم علاقه به رابطه‌‌.....

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
واقعا؟ علائمش چیه؟ 

اصا نفهمیده بود میگم تا موقع ازدواجش

حالا نمیدونم گیج بوده یا نه

ولی سرسری نگیر این چیزی نیست که ما اینجا حلش کنیم عزیزم،عفونتو کنترل نکنی خطرناک میشه

اصا نفهمیده بود میگم تا موقع ازدواجش حالا نمیدونم گیج بوده یا نه ولی سرسری نگیر این چیزی نیست که م ...

برای این میپرسم ببینم علائم واضحی داشته که من داشته باشم و توجه نکرده باشم، حالا دکترو که میرم چون عفونت هم نباشه خسته شدم چیه هربار استرس زخم شدن دارم