2777
2789
آبرسان طبیعی و شیمیایی لطفا معرفی کنید برای پوست چرب

بردون و ژنو بایوتک برای من عالی بوده با اجازه استارتر 

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم باید کانسیلر و‌کانتور داشته باشی وسط بینی نازک کانسیلر اطراف کانتور و بعد فید کنی  جوش ...

مرسیی جیگر

نه ندارم و روتینی آخه من می‌خوام هفته بعد یه جا مهم برم می‌خوام جوش سر سیاه های بینیم معلوم نباشه چیکار کنممم

لایه بردار بزنیم یا نزنیم؟

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
استارتر یه پمادی چیزی هست قبل از اصلاح صورت بزنیم بعدش جوش نزنیم؟ برای بند اخداختن منظورمه بعضی ها ...

پودر بچه ضرر نداره گلم چه ضرری داره ؟اگه داشت برای نوزاد نمیزدن 

اثر نداره 

باید ژل خنک کننده بزنی بعدش ولی خب خیلی ها با ژل خنک. کننده هم میزنن یبار ژل الوررا بکیر بزن انشالله جواب بده 

سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami
بردون و ژنو بایوتک برای من عالی بوده با اجازه استارتر 

مرسی گلم 

امتحان میکنم 

قیمتاشون رو خبر داری؟

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
من هی خال قهوه ای ریز رو دستام و صورتم میزنه  

اااا مثل من وای همه پوستم اندازه سر سوزن داره پره ها ریز ریز قهوه ای  خیلی اعصابمو خورد کرده 🥺

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
لایه بردار بزنیم یا نزنیم؟

خوبه هر پوستی چه چرب چه خشک نیاز داره ماهی یکبار فیشیال کنه که توش لایه برداری داره 

یا هفتگی از اسکراب استفاده کنه این برای پوست معمولی اکیه اما اگه درمانی بخوای باید پوستت آنالیز شه ببینیم مشکلش چیه چه لایه برداری بزنی

سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami