2777
2789

پسرم چهار ماهشه 

امروز اینقدر دستش محکم میخوره و تو دهنش می‌کنه 

آب دهنش خیلییی سرازیر لثه هاش ورم داره خیلیییی بی قراری و گریه می‌کنه چیکارکنممممم😭 یکم هم تب داره 

داروخونه چیزی میدم بزنم رو لثه هاش مال نوزاد؟! 

چی خوبه بخرم یکم آروم بشه 

خیلی زیاد بی قراره😭 

کمکم کنید

عضو گروه ۳ ستاره 🤩 پیش به سوی لاغری😍 وزن الان ۷۷ وزن هدف اول ۶۷ بعد ۶۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ژل میدن بزنی 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

واسه پسر من ژل داد هرچیزی میرسید دهن میکرد و حیغ میزد ژل بگیر ولی نمیدونم اسمش چیه یکم قطره استامینوفن بدهبهش احتمالا درد داره اذیت میشه ک تبشم بیاد پایین پستونک یا دندون گیر بده بهش ک بکشه جای لثه هاش

خدایا شکرت🙏🏽

یکم بستنی بده اگه میخوره  مسکن بده  مراقب دهنش باش اگه آفت زد.نیستاتین بده

هنوز غذا نمیدم بهش 

از یه طرف میگم شاید شیر خودم سیرش نمیکنه شاید برای اون گریه می‌کنه😭

واسه پسر من ژل داد هرچیزی میرسید دهن میکرد و حیغ میزد ژل بگیر ولی نمیدونم اسمش چیه یکم قطره استامینو ...

باشه ممنونم 🙏🏻 

از کجا بفهمم شیرم دارهدسیرش می‌کنه آخه از بس گریه میکرد شیر هم نمی‌خورد میگم شاید شیر خودم سیرش نمیکنه هنوز غذا نمیخوره فقط شیر میخوره

باشه ممنونم 🙏🏻  از کجا بفهمم شیرم دارهدسیرش می‌کنه آخه از بس گریه میکرد شیر هم نمی‌خورد میگم ...

نه شاید از درد نمیتونه بخوره گوشاش درد میگیره یکم قطره بهش بده اروم بشه پسر من گوشاشم از وقتی میخاست دندون در بیاره درد میکرد جیغ میکشید

خدایا شکرت🙏🏽

نه شاید از درد نمیتونه بخوره گوشاش درد میگیره یکم قطره بهش بده اروم بشه پسر من گوشاشم از وقتی میخاست ...

باشه عزیزم ممنون 

رو دست میخوابونمش دست میکشم به گوشش آروم میشه گمونم گوشش درد داره 

باشه عزیزم ممنون  رو دست میخوابونمش دست میکشم به گوشش آروم میشه گمونم گوشش درد داره

خب همون ک دیدی گفتم کلاه چیزی نه از این کلفتا بافتنیا از این لچک های تیریکو گرم کن ببند به سرش سرشو رو گوشاشو باز نزار سرما بزنه الان دیگ برا اون نینی سرده هوا مراقبش باش ❤

خدایا شکرت🙏🏽