2777
2789
عنوان

رد شدن ازمون شهري به علت چادر

440 بازدید | 29 پست

سلام دوستان عزيز 

امروز ازمون شهري داشتم صبح قبل شروع آزمون با كمك مربي تمرين كردم خيلي عالي بود اصلا استرس نداشتم 

و اينكه گفتن افسر امروز اقاي فلاني هستن خيلي صبور و سختگير نيستن و شما حتما قبول هستين ايرادي ندارين 

چندتا خانم رفتن بااينكه خيلي عالي نبودن قبول كردن 

مثل راهنما نزدن يا پارك ٣٠سانتي بد يا اينكه دو سه بار ماشين خاموش كردن 

ولي قبول شدن 

خيلي به خودم اميدوار شدم سوار ماشين شدم همه چيز رعايت كردم يه دور يك فرمون ازم خواست كه زدم بعد گفت پارك كن 

بااينكه سر پيچ بود گفتم كه ممنوع بااجازتون 

پارك كه كردم ماشين خاموش شد 

گفت دنده عقب برو دنده خلاص كردم و استارت زدم بعد زدم دنده عقب ولي خوب جا نيوفتاد يكبار ديگه تكرار كردم كه گفت پياده شو رد شدي 

راستش خيلي ناراحت شدم چون من بهتر از قبليا بودم خيلي چيزارو رعايت كردم 

يه چيز عجيب اينكه من مانتو پوشيده بودم بقيه خانما چادري بودن 

يكي از دوستان گفتن بخاطر اينكه چادر سر نكرده بودي ردت كرده 

بنظرتون امكانش هست بخاطر چادر ردم كرده باشه؟

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا دیگه چادرو وارد این بازیها نکنین😁

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

من مانتویی بودم موهام هم . بیرون آرایشم مثل همیشه داشتم 

بار دوم قبول شدم 

نه ربطی نداره واقعاً 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
دلیل احمقانه تر از چادرواسه رد شدنت پیدا نکردی؟؟؟؟ چندین مورد  داشتی واسه رد شدن،اگ یک مورد دا ...

عزيزم من قصد توهين به چادر ندارم خانواده خودم چادري هستن خودم قبل چادري بودم 

گفتم شايد چون يك شهر مذهبي هست رد شدم 

گفتم كه خانمايي بودن دوبار خاموش كردن 

يا راهنما نميزدن 

يا خانمي كه به جدول برخورد كرد ولي رد نشدن 

نه اخه چرا مگه همه باید چادر بذارن 🤦‍♀️

همه خانما چادري بودن فقط يك خانمي مانتو عبايي تنشون بود 

وگرنه من اشتباه داشتم قبولم دارم 

ولي اشتباهاتم كمتر از خيلياشون بود