2777
2789
عنوان

رد شدن ازمون شهري به علت چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه فازی داشته 🤦‍♀️☹️

واقعا افسر خوبي بود محترمانه برخورد كردن ولي اجازه ندادن ادامه بدم سه دقيقه هم نشده بود اگه واقعا به اين علت رد كرده باشن خيلي بي انصافيه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
اره خیلی 😓 اشکال نداره ایندفعه قبولی حتما فقط باید ۳۸۰ بدی 😅

تو كارتكس چيزي ننوشته يعني بايد پول پرداخت كنم ؟فقط مدير امرزشگاه گفتن فردا تماس بگير براي هفته بعد نوبت ازمون بگير 

از دوستاني كه جواب دادن خيلي سپاسگزارم🙏🏻🌱 

و از دوستان چادري عذر ميخوام اگر تاپيك من ناراحتشون كرد من قصد جسارت به كسي ندارم🙏🏻🌱

عزيزم من قصد توهين به چادر ندارم خانواده خودم چادري هستن خودم قبل چادري بودم  گفتم شايد چون يك ...

کاری ب مذهب نداشتم،گفتم دلیل رد کردن بخاطر چادر احمقانه است،،بعدم اونا شاید فقط یک مورد داشتن،شما چندین مورد باهم داشتید،وقتی چندین مورد باشه نمیشه قبولی داد

کاری ب مذهب نداشتم،گفتم دلیل رد کردن بخاطر چادر احمقانه است،،بعدم اونا شاید فقط یک مورد داشتن،شما چن ...

انگار مشكلي بود من يكبار خاموش كردم يجاهم دنده جا نيوفتاد ولي سريع درستش كردم داخل كارتكسم چيز خاصي ننوشتن 

خانمايي بودن كه شخصا گفتن چرا رد شدي گفتم يبار خاموش كردم كه گفتن ماهم خاموش كرديم حتي يكي از خانمها به افسر گفته بود ردم نكنيد بچم مريض بود از اينجور بهونه ها

يكم عجيب بود اشتباهات يسريا خيلي بيشتر بود كه ذكر كردم بالا ..

هرچند گذشته و هرچي خدا صلاح بدونه

انگار مشكلي بود من يكبار خاموش كردم يجاهم دنده جا نيوفتاد ولي سريع درستش كردم داخل كارتكسم چيز ...

احتمالن بعد از خطاها استرس هم داشتی،،افسر تیزبینه،نبین ک خودشونو ب حواس پرتی میزنن،حواسشون کاملن جمع جمعه ک طرفو راحت میزارن ببینن استرس داره یا ن