2777
2789
عنوان

حلاله یا حروم ؟ خانومای مذهبی میایین لطفا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 45 پست
قرارداد چی گلم ؟ قاضی ۱تومن برای هزینه احتمالی نوشت 

ببخشید من درست متوجه نشدم اون باید پول بده یا شما 

پشیمان می شود آنکه نمی میرد برای تو....چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی                     امیری حسین و نعم الامیر                                جنسیت:مرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من درست متوجه نشدم اون باید پول بده یا شما 

قاضی گفت ۱تومن از پول پیششو نگهدار برای هزینه احتمالی ، منم نگهداشتم ، الان نگاه میکنم بیشتر از ۲ملیون خسارت زده . نمیدونم بهش ندم حرومه؟

حرام چی کم هم هست بهش بگو شیر آب چرا اینجور شده با همون پول بخر جاش بزار تازه بقیه هزینه هارم بزن هنوز قبض آب و برق و گاز هم مونده کم کم باید ۳تومن نگه میداشتی 

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
قاضی گفت ۱تومن از پول پیششو نگهدار برای هزینه احتمالی ، منم نگهداشتم ، الان نگاه میکنم بیشتر از ۲ملی ...

نخیر دیگه وقتی خسارت زده چه حروم بودنی البته باز میل خودتون بعضیا را از شرشون خلاص بشی بهتره 

پشیمان می شود آنکه نمی میرد برای تو....چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی                     امیری حسین و نعم الامیر                                جنسیت:مرد 
درست نمیکنه گلم ، منم حاضر اینجوری یه تومنشو بهش بدم ، برام پیامک تهدید امیز میفرسته 

اصلا ازش نترس پیامشم پاک نکن بگو میرم ازت شکایت میکنم تا بفهمی دنیا دست کیه چقد مردم پررو شدن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

عزیزم دیده تنهایی میخواد بترسونتت مثلا چه غلطی میتونه بکنه شما از وسایل که خرابه عکس بگیر با هزینه براش بفرست بگو ۲تومن خرجش میشه شما هنوز یاید یه تومن هم بدی من دارم درحقت لظف میکنم باید یه تومن هم از‌جیب بذارم خواهشا اینجور ادما رو پررو نکنید اگه دیدی گیر داد میری همون شورایی کسی رو میاری چک میکنن هیچ کار نمیتونه بکنه فقط محکم جوابش بده