2777
2789
عنوان

حلاله یا حروم ؟ خانومای مذهبی میایین لطفا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 45 پست
شما خودتون عقل دارید عزیزم  وقتی بیشتر از یک میلیون بهتون آسیب زدن  آیا لازمه اون یک میل ...

عزیزم خیلی حساسم ، میگم شاید حق نباشه ، چون هرچی به خودش میگفتم ، از زیر هزینه ها شونه خالی میکرد . توهین و تهدید میکنه

عزیزم دفعه بعدقبل ازبستن قراردادباحضورمستاجروبنگاه ازورودی خونه تاانتهاتمام قسمتاروعکس یافیلم بگیریه فایلش پیش خودت یکی روهم پیش بنگاه بزار.توفراردادم نوشته بشه فیلم یاعکس واحدقبل تحویل موجوده مستاجرم امضابزنه دراصل بایدتمام جزییات روتوقرادادبنویسن که شیرالات اهرمی همه سالم بودن لامپاپریزاسالم بودن دیوارهاسالم و....متاسفانه قیدنمیشه اینطوری مشکل پیش میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم نیستم ولی وقتی خونه رو سالم تحویل دادی باید سالم تحویل بگیری. الانم پولو نده بقیه هزینه هم اگر ...

متاسفانه ، دیگه نمیخوام ریختشو ببینم ، ولی ول کن نیست مدادم تهدید میکنه .، بیمار عصاب و‌روان هستن که نمیدونستم چند ماه طول کشید تا بیرونش کردم 

عزیزم خیلی حساسم ، میگم شاید حق نباشه ، چون هرچی به خودش میگفتم ، از زیر هزینه ها شونه خالی میکرد . ...

اصلا به تهدید هاش بها ندین 

جلوش تمام قد بایستید ، اجازه ندین با زور و قلدری اون چیزی که حقش نیست بدست بیاره 

اصلا و ابدا یک میلیون رو ندین 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
حرام چی کم هم هست بهش بگو شیر آب چرا اینجور شده با همون پول بخر جاش بزار تازه بقیه هزینه هارم بزن هن ...

برای اب و‌برق و گاز ، ۳۰۰تومن بزور نگهه داشتم ، همونم اجازه نمیداد زنش تو شورا جیغ و‌داد میکرد 

عزیزم خیلی حساسم ، میگم شاید حق نباشه ، چون هرچی به خودش میگفتم ، از زیر هزینه ها شونه خالی میکرد . ...

برو شورای حل اختلاف

بابت پیامکها شکایت کن.

تمام تعمیرات رسمی و با فاکتور مهردار  انجام بده.

بلاکشم کن که اعصابت بهم نریزه.

متاسفانه ، دیگه نمیخوام ریختشو ببینم ، ولی ول کن نیست مدادم تهدید میکنه .، بیمار عصاب و‌روان هستن که ...

بیمار نیستن زرنگن.

تو هم زرنگ باش. یعنی چی زن تنهام.

انگار ما با یه لشکر میریم.

عزیزم دیده تنهایی میخواد بترسونتت مثلا چه غلطی میتونه بکنه شما از وسایل که خرابه عکس بگیر با هزینه ب ...

شورا گفت اگه میخوای ازش خسارت بگیری ، باید در خواست کارشناس کنی که من دیگه گفتم ول کن ، چون بالا واحدم فرش شسته ، ترک برداشته اب شره کرده هنوز بارون نیومد ببینم نم میده یانه 

درست نمیکنه گلم ، منم حاضر اینجوری یه تومنشو بهش بدم ، برام پیامک تهدید امیز میفرسته  

درست کنید وفاکتور رو نگه دارید وپیاماشم پاک نکن .عکس فاکتور ها رم براش بفرست بگو هزینه اینا شده در صورتی که بازم پیام بفرستید شکایت میکنم

عزیزم دفعه بعدقبل ازبستن قراردادباحضورمستاجروبنگاه ازورودی خونه تاانتهاتمام قسمتاروعکس یافیلم بگیریه ...

قید کردیم گلم ، ولی ایشون چون کمیسیون به بنگاه نداد ، نمی اومد بنگاه  من مجبور شدم از طریق شورا اقدام کنم . فیلم و عکس دارم ، زیر بارش نمیره 

بیمار نیستن زرنگن. تو هم زرنگ باش. یعنی چی زن تنهام. انگار ما با یه لشکر میریم.

بخدا از استرس تا صبح نخوابیدم ، سر یه تومن نیست ولی خیلی زور داره ، بزنه خونه تو‌خراب کنه ، ۳ماه هم اذیتت که و خونه رو تخلیه نکنه ، برات قلدری هم بکنه 

قید کردیم گلم ، ولی ایشون چون کمیسیون به بنگاه نداد ، نمی اومد بنگاه  من مجبور شدم از طریق شورا ...

بله متاسفانه اگه کمسیونم میدادعملابنگاه واتحادیه هیچ اهرم فشاری ندارن مگه فقط گفتگوکنن بازبایدازطریق شورااقدام کنی که زمانبواعصاب خردکنه ادم سرهرقراردادروانشم بهم بریزه وقتش هدربره چی ازرندگی میفهمه