2777
2789
عنوان

با این عروس چیکار کنم دیوونمون کرد

491 بازدید | 12 پست

عروس دوستمه 

با عروسی که مدام درحال بهونه گرفتنو داستان درست کردن از هرچیز کوچیکی هست باید چیکار کرد.

یهنی اگر یه حرف بگی بیستا میزاره روش جواب میده.

پسره ۳سال کوچیکتره پسرم بوده رفته این عروسو با یه بچه گرفته زبونشم درازه.والا مردم شانس دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما سرت تو زندگی خودت باشه بهتره

حتما پسره یه چیزی دیده توش که با یه بچه رفته گرفتتش

شاید داره اذیت میشه که جواب میده 

کارشو توجیح نمیکنم 

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
شما سرت تو زندگی خودت باشه بهتره حتما پسره یه چیزی دیده توش که با یه بچه رفته گرفتتش شاید داره اذی ...

وا 

چه حرفا 

یعنی شما عروس بددهن ندیدی ؟ 

بعدشم ایشون که بچه داشت باید با یک بچه دار هم ازدواج میکرد 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

شما سرت تو زندگی خودت باشه بهتره حتما پسره یه چیزی دیده توش که با یه بچه رفته گرفتتش شاید داره اذی ...

عجب

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

باید ببینی بجز سه سال کوچیکترو پسر بودن چه ویژگی خاصی داره که عروس بااین شرایط گرفته ،بعد عروس چه ویژگی هایی داشته که این پسر باصرف نظر از بچه داشتن و بزرگتربودنش باهاش ازدواج کرده،،اگر زبونش درازه ممکنه حقشو میخاد و اینا از شرایطش سو استفاده کنن و بخان پایین بیارنش و....کلا بااین دوتا جمله که گفتی نمیشه قضاوت کرد

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
وا  چه حرفا  یعنی شما عروس بددهن ندیدی ؟  بعدشم ایشون که بچه داشت باید با یک بچه د ...

بایدی وجود نداره

حتما پسره فکراشو کرده گرفتتش

معمولا زنا بددهن نیستن ،مگر اینکه اذیتشون کنن

قضاوت نمیکنم

اگرم میبینن بد هن هست،مثل کاری که من خودم ب شخصه کردم با عروسامون، کاری ب کارشون اصلا ندارم که پس فردا تو زندگی با شوهراشون به مشکل نخورن

به همین راحتی

حتما نباید به همه درس زندگی بدیم که

بعصیارو باید تو حال خودشون گذاشت

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
باید ببینی بجز سه سال کوچیکترو پسر بودن چه ویژگی خاصی داره که عروس بااین شرایط گرفته ،بعد عروس چه وی ...

دختره خونه داشت این رفت گرفت ولی همین که عقد کرد خونه شو فروخت با پولش رفت کل دنیارو گشت کلا خیلی خوش گزرونه با دوتا بچه کارای دختر۱۴ساله رو میکنه 

مادرشوهره با عروسه دردودل کرده قبلا الان تا حرف میزنه میگه بهش هرچی گفتی میام به شوهرت میگم تهدید میکنه

هیچی تو عروس ندیده بیشتر  مردها یهو داغ میشن یه غلطی می کنن توش می مونن

باور کن نصفشون  به بلوغ فکری نرسیدن 

واسه همینه آمار طلاق بالاست 

اون پسرم تو گذر زمان پشیمون میشه 

ظاهر زندگی بعضی ها شاید گول زننده باشه 

ولی باطن زندگی همون حرفیه که پیامبر دینمون  گفت 

هم کفو  بودن که همه میگن باد هواست ولی اتفاقا اصل قضیه است 

دنیا اونقدرها جدی نیست   
دختره خونه داشت این رفت گرفت ولی همین که عقد کرد خونه شو فروخت با پولش رفت کل دنیارو گشت کلا خیلی خو ...

اینجورکه معلومه ازاونایی هست که ازبقیه اتو میگیره برا روز مبادا باهمچین ادمایی دهن به دهن نزارین .چون بی شخصیتن .فقط همین