2777
2789
عنوان

خانمایی که طلاق گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 80 پست
عزیزم نمیگم مستقل یا دعوا کن،خداروشکر که بچه نداری و خداروشکر میتونی کار کنز روز ب روز سعی کن بیشتر ...

تو فقط حال منو میفهمی من فقط حال تو رو میفهمم... ولی من ازدواج غلط نمیکنم بخودم قول میدم دوباره خطا نکنم

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنت ب کسانیکه قضاوت میکنن و بد میگن.عزیزم ب خودت مسلط باش و باهاش بحث نکن ی مدت صبوری کن 

کاش خدا کاری کند، کاش خدا راهی بگشاید

من الان دستام زخمیه صفحه گوشیمم شکسته دارم باهاتون چت میکنم اصلا بی حس شدم

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
همه فکرم اینه مهاجرت کنم اما یه ترس بزرگی تو وجودمه اگه با مخالفت اینا من شکست بخورم از مهاجرت دیگه ...

بی گدار ب اب نزن .جامعه ما باتلاقه برای زنانی ک جدا شدن .صبوری کن یک مدت .بهترین کار پیدا کردن یک مشاور ب دردبخوره و گام به گام باهاش پیش برو 

میخواستی کدوم شهر بری 

یه شهر بزرگ تر که درامدم بیشتر بشه بتونم مهاجرت کنم ولی وقتی میبینم برای دوساعت فاصله این حرفا و تهمت ها و رفتارا هس به خودم میگم چطوری میخوای مهاجرت کنی اینا استخوناتو میخورن

بی گدار ب اب نزن .جامعه ما باتلاقه برای زنانی ک جدا شدن .صبوری کن یک مدت .بهترین کار پیدا کردن یک مش ...

مه اصلا نمیخوام یهو برم که... رشتم خوبه میخوام کاری برم 

ولی بدترین چیز اینه که پشتم خالیه اگه هر مشکلی پیش بیاد دظمن خوشحال میشه فقط

کاش خدا کاری کند، کاش خدا راهی بگشاید من الان دستام زخمیه صفحه گوشیمم شکسته دارم باهاتون چت میکنم ا ...

خدا تنها مونس ادمای دل شکستس .می فهمم چقدر روحت خستس .مبادا از روی لجبازی یا هیجان تصمیمی بگیری .از خدا بخواه راه بذاره جلوت .اگر خدایی ناکرده قدمی برداری و وسط راه کم بیاری احدی دستتونمیگیره و ادمهای عقده ای خراب میشن روی سرت و ناآاآااااااابودت میکنن.من دردشو کشیدم ک میگم

بی گدار ب اب نزن .جامعه ما باتلاقه برای زنانی ک جدا شدن .صبوری کن یک مدت .بهترین کار پیدا کردن یک مش ...

گام اول زبانه. یکسالو نیم طول میکشه بعد از اون شش ماه هم کارای مهاجرتمه

خدا تنها مونس ادمای دل شکستس .می فهمم چقدر روحت خستس .مبادا از روی لجبازی یا هیجان تصمیمی بگیری .از ...

آفرین نگاه خودمم همینه... باید روزی برم که بدونم شکست نمیخورم

میدونی بی پناهی درد خیلی سختیه خیلی عذابم میده

گام اول زبانه. یکسالو نیم طول میکشه بعد از اون شش ماه هم کارای مهاجرتمه

حتما با یه ادم درست حسابی وعاقل ارتباط بگیر الان مغز تو نمی تونه یسری بدی هارو بهت بفهمونه چون خسته ای سعی میکنه بهترین هارو بهت نشون بده تا حالت خوب بشه و ارامش پیدا کنی .گول مغزتو‌نخور .حساب شده پیش برو 

آفرین نگاه خودمم همینه... باید روزی برم که بدونم شکست نمیخورم میدونی بی پناهی درد خیلی سختیه خیلی ع ...

الهی عزیزم منم جدا شدم یه روزی خیلی دلت گرفت روی من حساب کن 💔 واقعا دردناکه این شرایط 

الهی عزیزم منم جدا شدم یه روزی خیلی دلت گرفت روی من حساب کن 💔 واقعا دردناکه این شرایط 

الان تو چه شرایطی؟ 

ازدواج کردی یا مستقلی؟ 

قربان محبتت وجودت ارزشمنده

حتما با یه ادم درست حسابی وعاقل ارتباط بگیر الان مغز تو نمی تونه یسری بدی هارو بهت بفهمونه چون خسته ...

ولی مهاجرت به تنهایی و بدون پشت و پناه کاری نیس که بشه راحت بهش فکر کرد و سمتش رفت