2777
2789
عنوان

خانمایی که طلاق گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 80 پست
شاغلی یا شغل نداری؟ 

تازه تو پروسه طلاقم

فعلا سرکار نمیرم ،ولی خیلی سختمه خونه بابام ،دعا کن بتونم تنها زندگی کنم 💔 نمیخوام خونه بابام بمونم 

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
هست اما منطقی اینه که کمترین کرایه خونه ۲/۵ کمترین مخارج سه تومنه و قسطام ۳تومن حقوق من ۶تومن همه ح ...

تا ی مدت پول جمع کن حداقل یکی دوسال دیگه بتونی مستقل بشی 

اینجوری واقعا بده،نمیدونم مادرت چجوری شما رو با ۲۸سال سن کتک زده 

انسانیت مهمه🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادری که برای رفتن به شهری با دوساعت فاصله اینطوری میکنه برای مهاجرت چه خواهد کرد؟  خیلی دلم می ...

بآور کن خیلی از کسانی که مهاجرا میکنن حتی باهمسزشون تا آخراش و موقع رفتن هیچی به خانواده هاشون نمیگن

متاسفم ولی خوب اینجوری مستقل‌تر میتونی تصمیم بگیری.به همخونه گرفتن فکر کردی؟اجاره وخارج هم کمتر میشه ...

به همه چییییز فکر کردم ولی سد فکر مسموم مادر و دوتا خواهر نمیذاره.... اگر من یه جا ببازم دیگه هیچ راهی ندارم

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
من شانسم این بود که شاغل بودم ..خانوادمم خیلی خوب درکم میکردن ..اما میخاستم مستقل بشم یه دختر ۷ساله ...

همینکه موافق بودن با استقلال تو خوبه چیزی ک من ندارمش

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
تا ی مدت پول جمع کن حداقل یکی دوسال دیگه بتونی مستقل بشی  اینجوری واقعا بده،نمیدونم مادرت چجور ...

بی مهر و کنترل گر هیچ چیز جز آبرو براش مهم نیست 

خون دل بخور ولی ابرو داشته باش

تاوان رفتنت چی بود؟  واقعا این شکستی که خوردم تو ازدواج و سرکوفتایی که میزنه بهم منو از همه چی ...

بدترین تاوان قضاوت شدنه و ارامش برام نذاشتن بخصوص خواهرام و زن داداشم و دیگری اینکه خیلی در به دری کشیدم برای اسکان اولش خوابگاه بودم بعد با یکی دخترا خونه گرفتیم از نظر روحی داااااغون شدم ی مدت سر کار نرفتم و طلا فروختم پس اندازم خرج شد نابود شدم ولی دوساله خودمو پیدا کردم

بنظرم باهاشون بحث نکن بیشتر سعی کن از لحاظ مالی اکی بشی که بعدها بتونی مستقل باشی برادر هم داری ؟

همه فکرم اینه مهاجرت کنم اما یه ترس بزرگی تو وجودمه اگه با مخالفت اینا من شکست بخورم از مهاجرت دیگه هیچ راهی برای ادامه زندگیم نیست

عزیزم نمیگم مستقل یا دعوا کن،خداروشکر که بچه نداری و خداروشکر میتونی کار کنز روز ب روز سعی کن بیشتر پیشرفت کنی عزیزدلم با مادرت کنار بیا سر جنگ ورداری رو روانت تاثیر میذاره متاسفانه بهتر از هرکسی این شرایط رو درک میکنم با این تفاوت که من ی بچه م داشتم ، از مادر و برادر و زن داداش و دوماد و کل اقوام حرف و کنایه شنیدم ،مادرم از خواب بیدار میشد نفرین و فحش و تهمت  بود تا شب ،ن میذاشت سر کار برم ن میذاشت پدرم ی هزاری برام خرج کنه وضع مالی پدرم عالی بود ولی ن برا من و بچم ،یادم میفته بغض میکنم آخرم بلایی ب سرم اورد مجبور شدم ازدواج مجدد کنم اونم‌کسی که خودش موافق بود بزور شوهرم داد الانم باز بدبختم عملا زندگیم از روزی که یادمه جهنم بوده و هست 😭

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
بدترین تاوان قضاوت شدنه و ارامش برام نذاشتن بخصوص خواهرام و زن داداشم و دیگری اینکه خیلی در به دری ک ...

بمن میگه تو میخوای بری که... باشی منم از ته دل نفرینش کردم

بی مهر و کنترل گر هیچ چیز جز آبرو براش مهم نیست  خون دل بخور ولی ابرو داشته باش

متنفرم از این فکر مادرا

پیش اینجور آدما فقط باید تو خیابون آبروریزی کنی😅بخاطر ابرو بعد چیزی بهت نمیگن

انسانیت مهمه🫂