2777
2789
عنوان

کسی هست بعد جدایی پشیمون بشه؟؟

1223 بازدید | 93 پست

؟؟؟؟

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چم 

متوجه نشدم گلم

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

یکی اینجا بود خانومه شکاک بود و به شوهره گیر میداد فکر کنم ماله استان فارس بودن،  جدا شدن،  و دو قلو خانومش باردار بود این خانوم بنده خدا خیلی ناراحت بود و پشیمون حتی کاربرا بش گفتن حتما از قبل دوستش داشته گف نه شوهرش اصصلا همچین ادمی نیست و کلا صفات خوب زیاد داشت،  خیلی پشیمون بود بنده خدا

بستگی به خیلی شرایط داره بعضیا بعد از جدایی خانوادشون از شوهرشون بدترن بعضیا نه

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿
من ولی ب مرور فراموش میکنم

علت پشیمانیتون چیه ؟مسئله احساس ؟؟؟

فامیل ماآمدقهرکه جدابشه اماپشیمون شدتامرحله دادگاه ومهریه هم پیش رفت شوهرش هیزبودوموادم میفروخت اینطورکه خودش میگفت زن بازهم بود.خلاصه آنقددعاکردوبه همه گفت دعاکنیدشوهرم بیادنبالم دوسال قهربودمادرش آنقددعامیکردشوهرش بیاببرش چون بامادرش سازش نداشتن.دختره میگفت خونه خودم راحت بودم کاش نیامده بودم خلاصه شوهرش تاآمدزنه بدونه معطلی رفت سرزندگیش

من همون ساعت اولیه تا الان پشیمونم ولی خانمم قبول نمیکنه البته درخواست طلاق از خانمم بود 

علت پشیمانیتون چیه ؟؟مسئله علاقه و احساس یا چیز دیگه ایی؟؟