2777
2789
عنوان

کسی هست بعد جدایی پشیمون بشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 93 پست
خدا لعنت کنه اونایی که سایت های مستهجن و رواج دادن سیگار که عامل اعتیاده این سایت ها هم عامل فرو پاش ...

اون خیلی مرد محترم و مودب و مهربانی ه و فقط وقتی حوصلش سر میره نگاه میکنه ولی نمیدونه چه بلایی سر روح من آورده. احساس میکنم زشت و به درد نخور هستم ( در صورتیکه در واقعیت نیستم ولی وقتی اون اونا رو نگاه میکنه من دچار این اخساسات میشم و از خودم متنفر میشم) گاهی دلم میخواد شب که میخوابم دیگه صبح بیدار نشم... هر چند که بچه هام و همسرمو خیلیییییییی دوس دارم ولی ....

نگفتین علت این رفتارش چیه؟ برای حل تین مشکل کاری از دست من برمیاد؟

اون خیلی مرد محترم و مودب و مهربانی ه و فقط وقتی حوصلش سر میره نگاه میکنه ولی نمیدونه چه بلایی سر رو ...

من فکر میکنم این جمله ای که میگن مردها تنوع طلبند در موردش صدق میکنه برای تنوع دیگه نمیدونه بنیاد زندگی شو داره تیشه میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر میکنم این جمله ای که میگن مردها تنوع طلبند در موردش صدق میکنه برای تنوع دیگه نمیدونه بنیاد زن ...

شاید یه روزی جدا شدم... بعد از جدایی بره زنی که مطابق میلش باشه بگیره که نیازش به فیلم و عکس غیرمجاز کمتر بشه. دوست دارم خوشبخت ببینمش نه در این وضعیت.