2777
2789
عنوان

کسی هست بعد جدایی پشیمون بشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 93 پست
شما در حال جدایی هستی یا طلاق گرفتی؟

هیچکدوم ...ولی عجیب احساسی ام میگم اونهایی که جدا میشن چطور کنار میان

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه و ماشین به نامش بود تحویل دادم مهریه نفقه اجرت المثل و .....همه رو باختم

دیگه چیزی به اسمشون قانون میده به ایشون ...مهریه و مابقی هم حق زنه ...ولی کاش نصف خونه و ماشین رو بر میگردوند بالاخره شما هم باید بعد از ایشون حق زندگی دارین ...بچه هم دارین ؟؟؟

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
هیچکدوم ...ولی عجیب احساسی ام میگم اونهایی که جدا میشن چطور کنار میان

من وشوهرم ب سختی به هم رسیدیم الان ب آسونی داریم جدا میشیم

۷ماه خونه پدرمم اصلا دلم نمیخواد جدا شم اونم نمیخواد میگه طلاقت نمیدم ولی دنبالمم نمیاد میگه خودت پاشو بیا منم نمیرم میگمش خودت بیا دنبالم

من وشوهرم ب سختی به هم رسیدیم الان ب آسونی داریم جدا میشیم ۷ماه خونه پدرمم اصلا دلم نمیخواد جدا شم ...

چقد بد حتما جوانید و کم تجربع ...اگه مشکل بزرگی ندارین کم کم با چت و پیام بهش بفهمون که حاضر بع زندگی هستی

دیگه چیزی به اسمشون قانون میده به ایشون ...مهریه و مابقی هم حق زنه ...ولی کاش نصف خونه و ماشین رو بر ...

بله پسر با مامانش زندگی میکنه تازه عاسق تر از پیدا نمیشه سر ماه که حقوق میگیرم براشون برنج،مرغ،گوشت و....هم میخرم

بله پسر با مامانش زندگی میکنه تازه عاسق تر از پیدا نمیشه سر ماه که حقوق میگیرم براشون برنج،مرغ،گوشت ...

خدا به دلتون ارامش بده

چقد بد حتما جوانید و کم تجربع ...اگه مشکل بزرگی ندارین کم کم با چت و پیام بهش بفهمون که حاضر بع زندگ ...

شوهرم ۲۳سالشه من ۲۱ سنی نداریم خانواده هامون تو رو هم درومدن پدرش اومد تو صورتم فحاشی کرد و دست برد بالا حرمت برداشته شده دیگ شوهرمم خونه ای نداره ما با مادرشوهرم اینا زندگی می‌کردیم دیگ من اونجا برنمیگردم به همدیگه هم بی اعتماد شدیم اون یه قدم ب سمتم برمیداره من اهمیت نمیدم من قدمی ب سمت اون برمیدارم اون اهمیت نمیده

شوهرم ۲۳سالشه من ۲۱ سنی نداریم خانواده هامون تو رو هم درومدن پدرش اومد تو صورتم فحاشی کرد و دست برد ...

خیلی کم سن اید ....بعضی بزرگترها واقعن بع جای بزرگتر خود شیطان ن

خیلی کم سن اید ....بعضی بزرگترها واقعن بع جای بزرگتر خود شیطان ن

دقیقا من دیدم دوتا جوون ک مشکل داشتن میشینن حلش میکنن من وشوهرم جلوشون بحثمون شد متاسفانه اینا شوهرم نگه داشتن خونه خودشون منو فرستادن پایین ب بهونه اینکه آروم بشه پرش کردن بعد ۵ روز اومد پایین باهام بحث کزد و برو خونه پدرت و بحث ب شدت بالا گرفت پدرش هم تو صورتم در میومد مادرش گفت برو خونه بابات اینا دیونه شدن خودم میام دنبالت ساعت ۱ شب بود خودشون بردن رسوندنم خونه پدرم