2777
2789

تولدشه 

مدل زنونه مردونه داریم؟

🤣

مثلا این مدل برای اقا زشته؟

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی میدونم بیشتر آقایون زیاد از گل کادو گرفتن خوششون نمیاد

میتونی به جاش گلدون بهش کادو بدی تو محل کارشم میتونه نگه داره

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسی ابی بگیر براش😂

🤣🤣🤣داداشم ۴۶سالشه 

رز قرمز ضایع است؟

سفید چی؟

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
چه خواهر ماهی

میبینیی

تازه ۱۰۰۰کیلومتر فاصله داره ازم

زنگ زدم گل فروشی نزدیک محل کارش میخوام برام اماده کنه بفرسته براش

نمیدونم ولی میدونم بیشتر آقایون زیاد از گل کادو گرفتن خوششون نمیاد میتونی به جاش گلدون بهش کاد ...

من ازش دورم ۱۰۰۰ کیلومتر 

میخوام سوپرایز بشه 

کیک بگیرم؟

داداشم خیلی احساساتیه ها

نمیدونم ولی میدونم بیشتر آقایون زیاد از گل کادو گرفتن خوششون نمیاد میتونی به جاش گلدون بهش کاد ...

یا باکس گل بدی رز قرمز داخل باکس مشکی قشنگ میشه مردونم هست 😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ازش دورم ۱۰۰۰ کیلومتر  میخوام سوپرایز بشه  کیک بگیرم؟ داداشم خیلی احساساتیه ها

اگه احساساتیه که خوشش میاد قطعا و اینکه دوری و اینکارو میکنی خیلیم خوشحالش میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میبینیی تازه ۱۰۰۰کیلومتر فاصله داره ازم زنگ زدم گل فروشی نزدیک محل کارش میخوام برام اماده کنه بفرس ...

وااااای خدا 

مثل خواهر منی 🥺

دورش بگردم برای قبولیم از اوکراین گوشی خرید و با پست فردای قبولیم رسوند 

چقدر از هم دوریم💔

دلم تنگه براش 

فقط بگم که خیلی خیلی خوشحال میشه 

من که ذوق مرگ شدم.

وااااای خدا  مثل خواهر منی 🥺 دورش بگردم برای قبولیم از اوکراین گوشی خرید و با پست فردای قبول ...

فدات بشم منم عاشق داداشمم

دسته گل بیشتر از زنونه مردونه بودن به موقعیت مربوطه

مثلا دسته گل رز قرمز معمولا حمل بر دریافت از معشوق هست و دسته گل رز سفید از یه دوست و صورتی نماد شادی  هست که می تونید این دو رنگ رو باهم ترکیب کنید و در کنارش از مثلا زنبق استفاده کنید که مفاهیمی مثل مهربانی، خرد و امید رو در رنگهای مختلف با خودش همراه داره