2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از قبل اماده بوده باشی اره اگه تازه بخوای شروع کنی با احترام خیر تراز بدی دریافت میکنی

وی متاهل میباشد و ۲۰۶ سفیدش تنها  به همسر وی تعلق دارد. قضاوت نفرمایید😂🌻
اگه از قبل اماده بوده باشی اره اگه تازه بخوای شروع کنی با احترام خیر تراز بدی دریافت میکنی

به نظرتون چیکار کنم من در رابطه با زمان ؟

مثلا تایم ازاد خیلی درست جواب میدم اما زمان ازمون وقت کم میارم 

ن عزیزم میگم اسمم ثبت میشه که این هفته اجازه ازمون دادن بهم بدن! من خوندم برنامشو😘

به نظرتون کلاس هفتم لازمه دخترمو کانون ثبت نام کنم؟

هشتم بزار تا برای ازمون نمونه و تیزهوشانم اماده بشه

از تابستون هفتم خوبه

چون الان تازه وارد پایه جدید راهنمایی شده 

ممکنه یکم درسا سخت باشه براش

به نظرتون چیکار کنم من در رابطه با زمان ؟ مثلا تایم ازاد خیلی درست جواب میدم اما زمان ازمون وقت کم ...

حتما توی تایم ازاد چون وقتت زیاده زمانبندی نمیکنی و تستارو اروم تحلیل میکنی و میزنی .. کم کم زکان زدن تست رو هم تنظیم کن برای خودت

به نظرتون چیکار کنم من در رابطه با زمان ؟ مثلا تایم ازاد خیلی درست جواب میدم اما زمان ازمون وقت کم ...

تست زماندار تو خونه زیاد بزن 

مدیریت زمان نداری باید اونو درست کنی 

تست زماندار حتما کار کن و سرعتتو سعی کن ببری بالا

ن عزیزم میگم اسمم ثبت میشه که این هفته اجازه ازمون دادن بهم بدن! من خوندم برنامشو😘

اره ثبت میشه ازمون میدی

تک پایه بخونی میرسی منظورم اینه یا ده بخون یا دوازدهم تا بتونی چیزی حد اقل جواب بدی

منظورم اینه خود امروز برم برای ثبتنام بهم اجازه نشستن سر ازمون ۲۱ مهر داده میشه؟ یا میگن دیر رفتم برای ثبتنام و ازمون بعدی رو میتونم شرکت کنم؟

ممنون،چند روزه به شدت عذاب وجدان دارم میگم ،یه جا ثبت نامش کنم دیر میشه از بقیه عقب میوفته.

نه فعلا کمکش کنید بیوفته رو غلطک و نحوه مطالعه رو یاد بگیره از سال بعد که اومد تو دستش نحوه درس خوندن شرکت کنه که بتونه بفهمه چجور درست از ازمون استفاده کنه