2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم

5980 بازدید | 36 پست

دوستان سلام می‌خوام گوشی بخرم بین این سه تا بنظرتون کدوم بهتره از نظر کیفیت دوربین مقاومتش و اینکه بعد یه مدت هنگ اینا نکنه

تعداد رای : 28
نظرسنجی
سامسونگ A54
20
71%
شیائومی PocoX5
1
3%
شیائومی ردمی not12 pro
7
25%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط سامسونگ 

شیائومی اصلااااااااااا کیفیت سامسونگو نداره

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
اصن سامسونگ رو با شیائومی مقایسه میکنی😐 صد در صد سامسونگ 

تا شب حققققق

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

A54 ازین دو تا قیمتش بیشتره که.

A54 باید نوت ۱۲ پرو پلاس باید مقایسه کنی.

تو یک رده ان فقط سامسونگ شارژ دهیش بیشتره، ولی نوت ۱۲ شارژر ۱۲۰ وات داره که خودش باعث پرچم دار شدنشه

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.
اخه پس میگن سامسونگ پول برندشو میگیره 

اون که پول برند میگیره ایفون هست 

فقط سامسونگ 

بیخیال شیائومی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سامسونگ آپدیت برای گوشی های قدیمیش میده، یعنی چندسال خیلی خوب کار می‌کنه.

ولی شیائومی ماکسیمم آپدیتش ۵ ساله بعد ۵ ساله باید بندازیش دور.

ولی توی این ۵ سال هیچی کم از سامسونگ مدار هیچییییی

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.

اصلاااااا سامسونگ پول کیفیتو ظرافتشو میگیره ازمن بعنوان کسی ک هم سامسونگ داشته هم شیائومی قبول کن 

بله ممنون پس بین گوشیهای سامسونگ حالا سری Aخوبه 54 بگیرم ؟

آره تعریفشو شنیدم ولی بختره از یه تعمیرکار موبایل دقیق ترشو بپرسی چون گوشی فروشا هرچی ک تو مغازشون داشته باشن میگن این خوبه ولی تعمیرکارا از رو درصد گوشیای خرابی ک آوردن برا تعمیر میگن 

من ی هفته پیش a24 گرفتم.خوبه ۵۴ رو نظرات مردم تو دی ج ی کالا رو بخون . 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی