2777
2789
عنوان

بنظرتون من هردفعه باید چیزی بخرم؟

991 بازدید | 18 پست

سلام دوستان. امیدوارم حالتون خوب باشه.

یه مشورت میخوام ازتون. 

من ایران زندگی نمیکنم. بار اول که رفتم ایران به خانوادم سر بزنم، برای مادربزرگ و عمو و دایی و خالم و دوستام هرکدوم یه چیز کوچیک هدیه بردم ( لوازم آرایش، لباس و...) کنارش یه شکلات هم گذاشتم.ولی حقیقتا پوستم کنده شد. هم هزینش زیاد شد هم اینکه کلی باید برای هرکس وقت میذاشتم یه چیزی که مناسبش باشه پیدا میکردم.

حالا ایندفعه که بخوام برم ایران نمیدونم باید یه چیزی برای همه بخرم دوباره؟ 

یا فقط شکلات ببرم کافیه؟ 

شما اگه خواهرزاده برادرزاده یا حتی دوستتون ایران نباشه هردفعه میاد ایران توقع سوغاتی دارید ازش؟ 

میخوام نظرات شما رو بخونم ببینم اونا هم که ایرانن چه دیدی نسبت به من دارن و توقعشون چیه.

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ک توقع نداریم..سلام بیاد از همه چیز مهمتره..شماهم سخت نگیر ی شکلاتی چیزی بیار..تمام

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

منم ایران نیستم و هنوز نرقتم برای مسافرت سر بزنم 

ولی باور کن حساب میکنم خیلیییییی هزینش بالاست خرید سوغاتی 

از دفعه بعد فقط برا خانوادم میخرم

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
ما ک توقع نداریم..سلام بیاد از همه چیز مهمتره..شماهم سخت نگیر ی شکلاتی چیزی بیار..تمام

سالم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

والا من از هیچ کس هیچ توقعی ندارم با این وضعیت اقتصادی ... برا تولد بچمم کسی کادو میاره سختمه دلم نمیاد خودمو سرزنش میکنم میگم با این پول میتونست مرغ یا گوشت چند وعده شو بده

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

برادرم هرسری میاد فقط شکلات میاره 

حتی جاهایی که شکلات نمیرسه از بیرون شیرینی میخره میبره اونم  

ولی برای مادر بزرگ و پدر بزرگ و خانواده بحث جداست

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

اره من خودم به شخصه توقع دارم

حالا برا دایی عمه نه

ولی برا پدر مادر و خواهرزاده بخر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من از داییم توقعی ندارم ولی اون خودش هر وقت میاد کلی چیزی میاره برای من مخصوصا

ببین به نظرم اونا توقعی ندارن این ذات خوب شماس که حس بدی دارید اگر چیزی نبرید

حالا فوقش یک چیز خیلی کوچیک بیارید مثلا برای هر خانواده یک جعبه شکلات همین لازم نیست برای هر کس جداگانه خرید کنید