2777
2789
عنوان

راز کش دار شدن پنیر پیتزا🍕🍕🍕🍕

2360 بازدید | 24 پست

کافیع موقع پخت پیتزا رو مستقیم روی سینی فر یا تستر نزارین توی یع ظرف پیتزا رو بزارین بعد بزارین تو ی فر مثلن روی بشقاب ارکوپال 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشقاب آرکوپال میدونی دونه چنده؟  اگه شکست چی؟

نمی شکنه ...حالا ارگوپال نشد یه ظرف تفلون یا یه ظرف روحی

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

پنیر پیتزا رو باید از فریزر بیرون بذاریم تا هم دما محیط بشه بعد با اگر آب اسپری کنیم روش عالی میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اب اسپری میکنم کش دار میشه

روشی که گفتم جدا از کش دار شدن مزه ی خوبی هم میگیره

من تو اینستا دیدم راز کش اومدن پنیر پیتزا وسط پخت چند پاف اب اسپری کن رو پیتزا، امتحان کردم جواب داده

من خودم پیتزا رو تو قالب تفلون میزارم بعد میزارم رو سینی فر، کشدار نمیشه

البته بعضیا پیتزارو خشک دوست دارن، همسرم دوست نداره پنیرش ک بیاد 

پیتزا زیادم تو فر بمونه نه در حد سوختن، خشم میشه و پنیر کش نماپ

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

آب بپاشید رو پنیر اونم کش دارش میکنه

البته آب کم ها

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏                                                                     تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀