nargesammmmmmmmmmmmm مدیر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1191 عنوان دانشجو معلم داریم؟ فرهنگیان؟ یک لحظه | مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 20 پست رشته اموزش الهیات قبول شدم نظری ندارید؟ بده؟ خوبه چطوره؟ 1402/07/17 | 20:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرتقال_من_میشی عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 387 اها امیدوارم موفق باشی و معلم دوست داشتنی بشی🌱 🤩🙂مچکرمممم یک عمر دور و تنها، تنها به جرم اینکه او سر سپرده میخواست من دل سپرده بودم... 🙂
پرتقال_من_میشی عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 387 فردا پس فردا میرم ثبت نام... مدارک اصلی و دادم فقط گواهی موقت دیپلم مونده حالا یا فردا یا پس فردا گو ... واسه شما ثبت نامش پس شروع شده یا ثبت نام غیر حضوری نداشت مستقیم حضوری بود؟ یک عمر دور و تنها، تنها به جرم اینکه او سر سپرده میخواست من دل سپرده بودم... 🙂
nargesammmmmmmmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1191 واقعا؟ پس رشته قشنگی نصیبت شده موفق و سربلند باشی فلسفه رشته قشنگیه البته عربی خودش رشته جدا داره من ... اره امیدوارم خوب باشه چون من علاقه ام ادبیات بود و اجتماعی و عربی حالا خیلی ناراحتم امروز گریه ام هم گرفته بود 🥲 عربی جداس ولی گاهی درس دینی رو میدن به اونا که اموزش عربی قبول شدن گاهی هم عربی رو به اونا که الهیات قبول شدن
پرتقال_من_میشی عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 387 اره امیدوارم خوب باشه چون من علاقه ام ادبیات بود و اجتماعی و عربی حالا خیلی ناراحتم امروز گریه ام هم ... ناراحت نباش حتما صلاح این بوده اما اینو بدون همینم جای شکر داره میدونی آرزوی چند هزار نفر و داری زندگی میکنی؟ یک عمر دور و تنها، تنها به جرم اینکه او سر سپرده میخواست من دل سپرده بودم... 🙂
ambitious_girl عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 واسه شما ثبت نامش پس شروع شده یا ثبت نام غیر حضوری نداشت مستقیم حضوری بود؟ چون آشنا داشتیم من یه ماه قبل مدارکم رو گذاشتم پیششون مثل فتوکپی شناسنامه و عکس و نمیدونم کارنامه سه سال و..... الان فقط گواهی موقت رو باید ببرم تمام بسهحضوری ثبت نام کردم 🌱🫂Softly , I become endless, in you
nargesammmmmmmmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1191 ناراحت نباش حتما صلاح این بوده اما اینو بدون همینم جای شکر داره میدونی آرزوی چند هزار نفر و داری زند ... اره واقعا همه بهم تبریک میگفتن اون وقت من.. ولی راست میگی شکر