2777
2789
عنوان

هنوز لباس گرم‌ نمیشه پوشید؟!

363 بازدید | 50 پست

دلم میخواد هودی بپوشم‌ پشم بپوشم بوت بلند بپوشم برم بیرون ولی هیچکی اینجوری نمیره بیرون که الان.😐‌

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی کاپشن به چه خوشگلی خریدم نمیدونم چرا سرد نمیشهههه 😂💔 گرونم بود لنتی 😂

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

جایی ک ماهستیم هواسرده.. هودی اینا میپوشیم ولی بوت واقعا زوده

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

اخه هنوز گرمه ولی از سه شنبه هوا سردتر میشه

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
اخه ظهرا واقعا گرمه من امروز باز کولر زدم 

من حتی شبا هم کولر میزنم😂🤕

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist