2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه فراریه مطمئنم پشیمون ازدواج کرده دلش مجردی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 80 پست
چرا زود ازدواج کردی باید خیلی  تحقیق میکردی ی بارشکست خورده بودی

خیلی تحقیق کردم گفتن خوبن خداییش خانوادش اینقدر با شعور و بدون حاشیه ان ...مادرشوهرم ماهه ماه ...خدا حفظش کنه ...این بیست چهارساعت در حال نظر دادنو دخالت گردنه ...به همه کارای زنونه هم کار داره ...روفرشی اینجوری ننداز اونجوری بنداز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من فقط  کاری هست  خرجی خوب میده همین  بدترین اخلاقش رفیق باز  ولخرج  ه ...

نمیتونی با زبون چرب و نرم رامش کنی؟قلقش دستت نیومده ...بخدا نمیگم مقصر تویی اشتباه برداشت نکن ولی رگ خوابش دستت بیاد حله

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
رگ خوابش اینه که ولش کنم اون موقع دوستم داره

روزی چند ساعت میره پیش رفیقاش؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
انشالله بمیره از زندگیم گم شه ب حق امام حسین

ای وااااای....آرزوی مرگ نکن برای کسی عزیززززم

جو خونه هر جور باشه کسی که بیرونی شده باشه فایده نداره شوهر من همیشه بیرونه حاضره بداخلاقی من را ت ...

خب درسته ولی تاحدودی میشه درستش کرد

مسلما مردی ک ببینه ت  خونه بیشتر بهش خوش میگذره خونشو ب بیرون ترجیح میده

و اینک باید بشینی با مردت منطقی ح بزنی حتی تهدیدش کنی ک اگ قراره تو همش بیرون باشی منم خونه نمیشینم

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
عزیزم دست دلم ب قران خوندن نمیشه میشه خوندنی برای منم دعا کنی منم برای تو دعا میکنم  حالم خیلی ...

باشه گلم انشالله مشکلاتت حل بشه می فهم وقتی آدم داغونه دلش ب کاری نمیره اما بدون خوندن قرآن توی زندگی خیلی ب آدم کمک میکنه نمیخواهد مثلا توی گوشی بگردی چند دقه وقت تو بده ب خوندن ببین چقدر زندگی ات تغییر میکنه چون خودم واقعا تاثیرشو دیدم همیشه ام نمیخونم گاهی میخونم اما خیلی کمکم کرده

هیچ رو که نخونی این سوره یاسین رو واقعا بخون منم از این ور دعات میکنم انشالله مشکلات حل بشع

فداتشم خواهر ممنون خدا بهت سلامتی بده محتاح دعا فقط  شوهرم دیگه ازم سرد شده بهم گفته شماره ات رو گوشیم نبینم فقط

خب درسته ولی تاحدودی میشه درستش کرد مسلما مردی ک ببینه ت  خونه بیشتر بهش خوش میگذره خونشو ب بی ...

مثل اینکه عادت کردند برن بیرون

منم بگم میرم بیرون میگه برو هر جا میخوای

به من میگه تو ازادی هر وقت و هر جا دلت میخواد بری

خونه باشه چای و میوه و بازی با بچه ها و  شوخی و خنده داریم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
فداتشم خواهر ممنون خدا بهت سلامتی بده محتاح دعا فقط  شوهرم دیگه ازم سرد شده بهم گفته شماره ات ر ...

خدا نکنه تو گلی خواهر من ممنونم عزیزدلم همچنین ب تو خواهر گلم اگر بگم شاید باور نکنید من ۲۰ سال بخاطر یک آدم حسود وبخیل زندگی ام رو ب نابودی کشوند با جادو و جنبل زندگی مو سرد و بی روح کرده بود الان این دعا رو میخونم هم شوهرم بهتر شده هم دیگه خداروشکر طلسم ها اثر نداره روی زندگیم