2777
2789
عنوان

از ناراحتی نمیتونم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 40 پست
اسم قطره کیمیاست ؟ فردا میرم دنبالش

یادم نیس .یه قطره ساده اس.من خودم چند سال پیش گرقته بودم.داشتم دیوونه میشدم مثل الان تو هرکاری کردم نرفت با یبار استفاده از این قطره رفتن و دیگه هم نگرفتم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه مدارس دخترونه و آرایشگاه‌ها منبع شپش هستن.آرایشگاه هم رفتین سعی کنید وسایل خودتونو ببرید

نمیدونم چرا انقد شایع هست .. آخه زندگی های امروزی همه تمیز هستن ..

البته علتش مشخص نیست

دیگه وارسی هم نکردی ؟ ان شاالله برای منم جواب بده ..

یکی دوبار نگا کردم دیدم نیس .همینکه خارشش بره یعنی نیس.مطمئن باش جواب میده .برا منو دخترای خواهرم از مدرسه آورده بودن صداشون درنیاورده بودن کل فامیل گرفته بودیم تا اینکه این قطره رو خریدیم ‌ریشه کن شد از همه خونه ها.اصلا نیازی به سمپاشی خونه هم نیس‌.راحت نابودشان میکنه این قطره

یکی دوبار نگا کردم دیدم نیس .همینکه خارشش بره یعنی نیس.مطمئن باش جواب میده .برا منو دخترای خواهرم از ...

خدا خیرت بده میرم پی ش فردا.‌. الهی که ریشه کن بشه 

آخه من خییییییلی مشکل جدید پیدا کردم 

درس مشق بچه ها هم هست 

اصلا زمان ندارم که بشینم ۴ ساعت سر دخترم رو هر شب وارسی کنم