2777
2789
عنوان

بیبی چک هاله تورو خدا بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی ممکنه بیبی چک مثبت باشه ازمایش منفی بشه؟؟

خب نگاه چنتا زدی منفی شدن یکی مثبت یا حامله نیستی یام بیبی هات مشکل دارن چون اگه حامله بودی و بیبی ها سالم باشن باید این دوتایی که الان زدی هر دو مثبت میشدن نه یکی منفی یکی هاله

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

زود عزیزم دو دقیقه هم نشد

برو آزمایش بده 

لازمم نیس ناشتا باشی 

ان‌شاالله ک نیستی و بی بی خراب بوده

برای من زیاد پیش اومده باردار نبودم هاله انداخته

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
من دوبار با بیبی چک مثبت پریود شدم تا جواب آزمایشت مثبت نشده نشین الکی قصه نخور برو گلم

خانوادم خیلی حساسن رو این موضوع قلبم داره وایمسته چون یک هفتس تمام حالتای پریود رو دارم و نمیشم

می بخشم چون قلبم با بخشیدن آرام می شود،،ولی فراموش نمی کنم چون تجربه ها مرا می سازند..🤗
😭😭

ازمایشش یکی دو ساعته حاضره برو خیال خودتو راحت کن

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خب نگاه چنتا زدی منفی شدن یکی مثبت یا حامله نیستی یام بیبی هات مشکل دارن چون اگه حامله بودی و بیبی ه ...

اخه هاله افتاده شک کردم

می بخشم چون قلبم با بخشیدن آرام می شود،،ولی فراموش نمی کنم چون تجربه ها مرا می سازند..🤗
اخه هاله افتاده شک کردم

یه آز بده خودتو راحت کن بعد هر تصمیمی میخای بگیر

حتما میرم الان

خبر بده ببینیم چه کردی