2777
2789
عنوان

بیبی چک هاله تورو خدا بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 47 پست
باشه پیام میذارم همینجا

باش

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم‌نگران نباش قبلا پریود نامنظم‌داشتی؟

بعضی وقتا تا سه چهار روز عقب میفتاد این دفعه هفت روزه عقب انداختم هاله انداخته خیلی حالم بده😔

می بخشم چون قلبم با بخشیدن آرام می شود،،ولی فراموش نمی کنم چون تجربه ها مرا می سازند..🤗
بعضی وقتا تا سه چهار روز عقب میفتاد این دفعه هفت روزه عقب انداختم هاله انداخته خیلی حالم بده😔

نه نگران نباش اگر مثبت بود یکی دو روز بعد از موعد نشون میداد

یه سونو برو ممکنه کیستی چیزی داشته باشی

حامله نیستی اگر یه هفته عقب انداختی از کیستی چیزی بوده وگرنه بیبی چکت الان باید پر رنگ بود نه این هاله که به زور دیده میشه

من که هاله ای نمی‌بینم ولی برای خیالت راحت بشه یه آزمایش بده

ازمایش دادم بتام صفر زده،سن حاملگی کم باشه اصلا نشون نده تو ازمایش؟

می بخشم چون قلبم با بخشیدن آرام می شود،،ولی فراموش نمی کنم چون تجربه ها مرا می سازند..🤗
نه عزیزم حامله نیستی 

دوتا تخمدان هام خیلی درد داره تیر میکشه دردش زده ب کشاله رانم و پاهام 

دوتا تخمدان هام خیلی درد داره تیر میکشه دردش زده ب کشاله رانم و پاهام 

۵روز بعد موعد بتا صفر امکان نداره حامله باشی عزیزم برو پیش یه دکتر این درداتو بگو شاید خدایی نکرده تنبلی تخمدانی چیزی باشه شایدم هیچی نباشه یه به هم ریختگی هورمونی باشه

۵روز بعد موعد بتا صفر امکان نداره حامله باشی عزیزم برو پیش یه دکتر این درداتو بگو شاید خدایی نکرده ت ...

فردا باید نوبت بگیرم برم سونو انجام بدم شایدم عفونت دارم