2777
2789

من ممکنه زایمان زودرس کنم و اون بیمارستانایی ک دکتر خودم میره خیلی nicu قیمت بالاست .میتونم ماه ۷ برم تحت نظر دکتر دیگه و از اونم نامه بستری بگیرم؟ ک اگه اورژانسی کاری شدم برم بیمارستان اون؟ 

دکتری قبول میکنه منو ماه ۷؟ 

برو بگو از دکتر قبلیم راضی نبودم و میخوام تحت نظر شما باشم. اصلا دکتر قبلیت هم نمیخواد معرفی کنی. به قول دکتر من میگفت بچه دقیقه اخر و به ثمر رسیده را همه دوست دارن قبول کنند.

اصل پولی که دکتر میگیره موقع سزارین هست.

برو بگو از دکتر قبلیم راضی نبودم و میخوام تحت نظر شما باشم. اصلا دکتر قبلیت هم نمیخواد معرفی کنی. به ...

اگه بگم تحت نظر دکتری نبودم. و ویزیت انلاین میشدم تا حالا چی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره راستش رو بگو 

بگو هزینه ی اون بیمارستان هارو ندارم

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

از روی دکتری که سونو نوشته می‌فهمه دیگه

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

به نظر من نگو. بگو از دکتر قبلیم راضی نبودم تشخیص زایمان زودرس داد نگرانم کرده 

بالاخره ازمایش و سونوهات را باید ببری دیگه.

بعد هم شاید دکتر خودت تشخیص زایمان زود رس داده، برو پیش یکی دیگه انشالله که نی نی ات سر ساعت و به موقع میاد بدنیا. 

به نظر من نگو. بگو از دکتر قبلیم راضی نبودم تشخیص زایمان زودرس داد نگرانم کرده بالاخره ازمایش و سونو ...

اخه علائمشو دارم. تشخیص دکتر اشتباه نیست. فقط بابت هزینش نگرانم

۲۸ هفته ام. لکه بینی دارم

اها ان شاءالله به موقع و سلامتزایمان کنین 

منم سی و شیش هفتم و درد دارم و دکترم گفته شاید زایمان زودرس داشته باشی امپول پروزسترون زدم ولی خیلی میترسم که زایمانم و سخت کنه طبیعیم

اها ان شاءالله به موقع و سلامتزایمان کنین منم سی و شیش هفتم و درد دارم و دکترم گفته شاید زایمان زودر ...

ب منم هفته ای یک امپول وهرشب شیاف داده.

شما مشهدی؟ از بیمارستان امام زمان خبری داری چطوره؟

من بخوامnicu ارزون بشه دوستم میگه برو اونجا. مهر و پاستور گرونه

اخه علائمشو دارم. تشخیص دکتر اشتباه نیست. فقط بابت هزینش نگرانم

توکل بخدا. انشالله که نی نی سالم میاد توی بغلت. سی و دو هفته دو قلو داشتیم بدنیا اومد اصلا دستگاه هم نرفت. انشالله که همه چی به بهترین نحو برات پیش میره