2777
2789
عنوان

مشکوکم به شوهرم

1455 بازدید | 69 پست

همسرم چند وقته ک همش فکر خودشه در حالیکه قبلا فکر زندگیمون بود

کلا ک از صبح ۶ میره تا ۸ شب سرکار بعدش میاد ۱ساعت ورزش میکنه براش مهم نیس من حالم چطوره زندگیمون چطوره همش میگه غذاهای پروتئینی بپز برام

یا چند وقته بلاگر شده پیج باز کرده تبادل میکنه برا همه دایرکت میده و..مدام گوشیش دستشه.

با دوستاش هفته ای ی بار میرن سالن فوتبال

چند بار فهمیدم با همکاراش رفتن بیرون صبحانه ولی به من‌نگفته 

قبلا هیچکدوم از اینکارا رو نمیکرد فقط با من خوش بود

منم هر روز ازش سرد میشم ولی نمیبینه و کاری نمیکنه انگار ک من از اول اینجوری بودم رفتارای خودشو نمیبینه هیچوقت

سلام.بلاگرها فکر تناسب اندام و زیبایی هستن بیشترشون.و چون موقعی که با شما زندگی رو شروع کرد یه بلاگر نبود.

دقیق بخوام توصیفت کنم؛تو همونی هستی که حالم رو خوب میکنی،همونی که باهاش میتونم از ته دل بخندم،همونی که کنارش میشه خسته نشد،همونی که تو روزای سختم میتونم دلم رو خوش کنم به بودنت،بغلت دوای دردمه،دستات گرمابخش زندگیمه،صدات تسکین دهنده دردامه،من با داشتن تو بی نیازترینم.میخوام بدونی اونقدر بودنت قشنگه و حال دل منو خوب میکنه که من حاضرم هیشکی نباشه ولی تو باشی واسم،دور بودنت بگردم.تقدیم به پرنسس دوست داشتنی زندگیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام.بلاگرها فکر تناسب اندام و زیبایی هستن بیشترشون.و چون موقعی که با شما زندگی رو شروع کرد یه بلاگر ...

تازه پیج باز کرده هیچ ۷۰ تام فالور نداره ولی مدام وقت و انرژی میذاره ینی هدفش اینه از خودش و کاراش هم فیلم بذاره؟🥲

بی خیال بابا تو هم  به خودت برس و تا میتونی برا خودت هزینه کن و اصلا غمت نباشه وقتی اون به فکر ...

هزینه میکنم ظاهرا به خودم میرسم باطنا داغونم

همه ی اینا شروع خیانته؟همش حس میکنم یکی ک یهو اینطور عوض شده پس میتونه خیانتم بکنه

یه مدت دیگه خسته میشه جوگیر شده

کسی نیست ک کم بیاره و خسته بشه

تازه من براش کلیپ میفرستادم ک پست بذاره ک مثلا نشون ندم حساسم روش ولی دیگه ولش کردم حتی بلاکش کردم ک پیجشو نبینم اونم حرفی نزد

هزینه میکنم ظاهرا به خودم میرسم باطنا داغونم همه ی اینا شروع خیانته؟همش حس میکنم یکی ک یهو اینطور ع ...

ان شالله که نیست و خودت را اذیت نکن هیچ چیز ارزش داغون شدنت را نداره عزیزم 

توروخدا نمیتونی طلاق بگیری مشکوک نشو و بفکذش نباش همین بعد میای مث یکی از بچهها تاپیک میزنی وااای فه ...

میتونم طلاق بگیرم...چرا نباید نتونم؟اگه کاراش ثابت شه دستش رو شه میتونم

تازه پیج باز کرده هیچ ۷۰ تام فالور نداره ولی مدام وقت و انرژی میذاره ینی هدفش اینه از خودش و کاراش ه ...

برای شما هفتاد نفره برای ایشون هفت هزار نفر هستش.معمولا" بیشترشون چنین عکسها و فیلمهایی رو میگذارن وقتی که تشخیص بدن که الان تناسب اندامشون خوبه و زیبا هستن.میدونم که ناراحتی اما صبر کن.چون وارد دنیای جدیدی شده،شاید به مرور زمان خسته بشه.

دقیق بخوام توصیفت کنم؛تو همونی هستی که حالم رو خوب میکنی،همونی که باهاش میتونم از ته دل بخندم،همونی که کنارش میشه خسته نشد،همونی که تو روزای سختم میتونم دلم رو خوش کنم به بودنت،بغلت دوای دردمه،دستات گرمابخش زندگیمه،صدات تسکین دهنده دردامه،من با داشتن تو بی نیازترینم.میخوام بدونی اونقدر بودنت قشنگه و حال دل منو خوب میکنه که من حاضرم هیشکی نباشه ولی تو باشی واسم،دور بودنت بگردم.تقدیم به پرنسس دوست داشتنی زندگیم.
توام بگو ب ی کلاسی علاقه دارم می‌خوام ثبت نام کنم نمون تو خونه بیشتر این خونه موندن ادمو داغون می‌کن ...

من دختر کوچیک دارم ۱۱ ماهشه ولی با این حال ی سری کارا میکنم برا خودم و اون براس اهمیت نداره نه تشویقم میکنه نه مانعم میشه شخصیت خنثی داره