اگه امضام رو خوندی یه صلوات بفرست به عشقم برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن خواهد بود
اگه امضام رو خوندی یه صلوات بفرست به عشقم برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن خواهد بود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگن باید اول مدارک رو تو سایت بارگذاری کنید و بعدش حضوری بیاید چون تو شهر دیگس فعلا نتونستم از نزدی ...
اها مرسی من دانشگام شهر خودمونه امروز میخوام حضوریی برم ببینم باید چیکارا کنیم
آها خیلی میترسم وقت ثبت نام تموم شه و خوابگاه بهم نرسه تو پرتال دانشگاه گفته مدارک رو مجازی بارگزاری ...
انشاالله ک ب سلامتی همه کاراتو میکنی اگ با گوشی نشد برو کافینتی مطمعن تره
ن تموم نمیشه سایت ثبت نام تازه امروز باز شده