2777
2789
عنوان

تاپیکی ک پریروز زدم💔😭😭😭

298 بازدید | 31 پست

سلام خالم فشارش بالا بود بعد زده بود ب چشمش یعنی از خواب ک بلند شده بود ی دایره قرمز داخل چشمش بود بعد رفت دکتر و فشارشو گرفتن. بالا بود حالا براش نوشتن بره دکتر قلب و… 

بعد این دایره داخل چشمش پخش شده دیگه ب صورت دایره نیست دوباره رفت دکتر فشارش رو ۱۷ و اینا بوده بعد قرص زیر زبونی دادن و…شده۱۶ دیگه ب خودشم قرص فشار دادن اومد خونه خورد بعد فردا میخواد بره دکتر قلب امشب که خطرناک نیست میخوابه؟

این دایره داخل چشمش خوب میشه؟ 

یعنی چیزیه خطرناکه؟ توروخدا هرکی تجربه داره بگه😭😭

خالم رفت دکتر دکتر گفت دریچه قلبش شل شده و قلبش داره بزرگ میشه 

دکتر گفت باید وزنشو کم کنه( اضافه وزن داره) و باید ۲ ۳ سال پیش میومده بعد دیگه وقت بهش داد برای یک ماهه دیگه امروز رفت فشارشو گرفت پایین بود خداروشکر توروقران نرید بیرون بگید خطرناکه کسی تجربه داره؟ دعا کنید لطفا خیلی جوونه 

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه خطرناک نیست وقتی فشارش پایین شده..

پس اون بزرگ شدن قلب چی؟

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک

قسم نده عزیزم 😡

اگه فشارش اومده پایین دیگه نگران نباش .از دکتر پرسیدید دوز بعدی قرص کی مصرف کنه؟علایم گر گرفتگی سردرد کف سر واعصاب خوردی ونمک باعث تشدید فشار میشه

ی نفر بالاسرش باشه هر نیم ساعت یساعت فشارشو چک کنه 

الان فشارش اومده پایین اون بزرگ شدن قلب چی؟

خیلی زشته جون بچه رو قسم میدی

انشالله خالت شفا بگیره نخوندم همشو

اللهم صل علی محمد و آل محمد

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
پس اون بزرگ شدن قلب چی؟

باید بره دکتر قلب عزیزم ، الان کاری از دستت ساخته نیست

بهش استرس ندید

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."