2777
2789

یادتونه پارسال ترکیه زلزله اومد اون زمین شناسه گفتن پیشگویی کزده که زلزله میاد ترکیه.الان تو گوگل بودم دیدم نوشته زلزله افغانستانم پیش بینی کرده بوده و حتی گفته مردم افغانستان آماده زلزله ازین شدیدترم باشن.خدایا بقران مثه بید دارم میلرزم اون که ۶ریشتر بود قشنگ اینحا حس شد اگه بیشترباشه ینی خرابی میده جتما اینجا.😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زلزله قابل پیش بینی نیست ولی شنیدم دور از جون هم وطنامون بندر عباس زلزله میاد

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

چرا نداره

روی گسلیم منطقه زلزله خیزیم طبیعیه بیاد

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من از دیروز خواب ندارم امروز خونه تنهام طبقه چهارمم همش میترسم چکارکنم برم بیرون بنظرت؟ 

منم طبقه چارم امروز برگشتم خونه

اگه میترسی برو من که نمیتونم دیگه حوصله بیرون رفتن ندارم

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40