2777
2789
عنوان

۳۰سال به بالاهابیان لطفااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2855 بازدید | 78 پست
خوب خجالت نداره  ولی اگه بچه  دوست دارین و در حد نیازهاتون درامدو اینا دارین میتونین ازطب ...

فداتشم عزیزم من ۳۲هستم شوهرم۳۶ امیدوارم زودتر خداجواب بده

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه خريدن سخته  نميدونم در امدتون چقدره ولي خب واقعا سخته  ادم بخاطر خونه تداشتن طلاق ن ...

کل حقوقمون ۸تومن ک ۵تومن میره واسه کرایه واقعا ازهیچکدوم از خانواده ها هم حمایت نشدیم و نمیشیم ازاول روپای خودمون بودیم.حتی بابام ب من هزارتومن جهیزیه نداد...اما بخاطر بچه ام اصننننن دلم نمیاد زندگیمو خراب کنم اخه نامادری دارم اما حرفا و طعنه هاشون اذیتم میکنه بخدا ۴سالی میشه باکسی رفت امد ندارم اینقد سرکوفتم میزنن خجالت میکشم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اگه بخوای حرف مردم رو گوش بدی دو دقیقه نمیتونی تو خونت بشینی با نظرهایی که میدن امیدت رو هیچ وقت از ...

ممنون گلم ب دعاهاتون احتیاج دارم فداتشم😘

عزیزم‌منم ۳۲ سالم دوتا دختر ۹ساله و هفت ماهه دارم همش دارم تو خونه بچه‌داری میکنم حتی وقت نمیکنم به ...

خداحفظشون کنه الهی ک خوشبختیشونو بینی گلم

چند روز پیش دخترم تب کرد .. همسرم شب کار بودن .. نیمه شب دخترم رو بردم بیمارستان کودکان .. از درب که ...

خدا دخترگلتون رو براتون نگه داره عزیزم ما چون مستاجریم و حققوقمون زیر ۱۵هست ب ما بچه ندادن 

حتما عزیزم از ته دل برات دعا میکنم خدا هم میشنوه

قربون دل مهربونت گلم🥰🥰🥰💋💋💋💋😘😘😘😘🩵💜🩵

ان شاءالله خدا خودش همه جوره هواتونو داشته باشه 

ممنون گلم عزیزمی😘

خدا دخترگلتون رو براتون نگه داره عزیزم ما چون مستاجریم و حققوقمون زیر ۱۵هست ب ما بچه ندادن 

سلامت باشی عزیزم🌹 

من یه تحقیق کوچولو داشتم .. سیاست های جدید به این منوال هست که کمتر سخت گیری بشه و بچه ها بتوانند صاحب خانواده بشوند .. تازه اقدام کردید ؟

سلامت باشی عزیزم🌹  من یه تحقیق کوچولو داشتم .. سیاست های جدید به این منوال هست که کمتر سخت گی ...

سال۱۴۰۰رفتیم بهزیستی کهریزک گفتن باید یه خونه بنامش باشه و ماهانه مبلغ تعیین شده ای رو به عنوان پول توجیبی بریزین بحسابش و هر سه ماه ی بارم میان برای بازدید

سال۱۴۰۰رفتیم بهزیستی کهریزک گفتن باید یه خونه بنامش باشه و ماهانه مبلغ تعیین شده ای رو به عنوان پول ...

دو مرتبه یه پرس و جویی بکنید .. مطمعن نیستم ..  اما گویا راه حلی برای افرادی چون شما که منزل ندارند در نظر گرفته شده .

دو مرتبه یه پرس و جویی بکنید .. مطمعن نیستم ..  اما گویا راه حلی برای افرادی چون شما که منزل ند ...

ممنون عزیزم حتما پیگیری میکنم😘😘😘