2777
2789
عنوان

۳۰سال به بالاهابیان لطفااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2855 بازدید | 78 پست
موفق باشی بانو🙏❤️ 

عزیزدلمی الهی همگی حاجت رواشین💕💕😘😘

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خداحفظشون کنه الهی ک خوشبختیشونو بینی گلم

بنظرم الان بهتره فکر یه شغل یا درآمد خانگی باشی چون بچه بیاد کلی خرج داره یعنی برجی حداقل ۵ الی ۱۰ تومن واسه رسیدگی به خودت و بچت میخوای . یه هنر یه کار اسون خانگی یا ادمینی کانال یا دستبند خوشگل درست کن یا خیاطی یا کیک پزی یا سبزی خشک کن و ... کلی شغل خانگی هست که حداقل برجی دوتومن تا سه تومن برات سود میمونه بهتر از هیچیه . اگر زبانت خوبه کلاس بزار و هزاران کار دیگه 

پایان شب سیه سپید است 🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم الان بهتره فکر یه شغل یا درآمد خانگی باشی چون بچه بیاد کلی خرج داره یعنی برجی حداقل ۵ الی ۱۰ ت ...

خودم تاپارسال شاغل بودم درواقع خرج خونه رو دوتایی میدادیم بعد کورتاژ دومین بچم و فوت داداشم دیگه حالم بدبود کلا شوهرم نذاشت برم سرکار‌.در عرض ده روز هم بچم رفت هم داداشم واقعا انگیزم ازبین رفته بود ولی خب بااین سرکوفتایی ک میشنوم بیشتر بهم میریزم ناامید میشم احساس میکنم دیگه نمیتونم جایی برسم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خودم تاپارسال شاغل بودم درواقع خرج خونه رو دوتایی میدادیم بعد کورتاژ دومین بچم و فوت داداشم دیگه حال ...

عزیزم ان شاءالله در رحمت خدا باشن و خدا عزیزاتو برات نگه داره .

امیدوارم از این به بعد زندگیت خیلی شیرین بشه برات ❤

اتفاقا باید باید بااااااااااید شاغل باشی مشغول باشی بیکاری فکر و خیال میاره داغووووووووون میکنه .

یه شغل که خودتم باهاش اوکی باشی اذیت نشی انتخاب کن انجام بده یه کار که حال دلت بهتر بشه . 

پایان شب سیه سپید است 🌈
عزیزم ان شاءالله در رحمت خدا باشن و خدا عزیزاتو برات نگه داره . امیدوارم از این به بعد زندگیت خیلی ...

ممنون گلم قربون محبتت انشائ الله حاجت رواشین توکل بخدا هرچی خداقسمت کنه‌.حتما 💞💞😘😘😘

بابام میگه شوهرت بی عرضس ک تو این ۸سال نه خونه دارین ن بچه طلاقتو بگیر

به بابات بگو یه خانمی ۴۶سالشه و ۲۳ ساله مستاجر شوهرش  بی عرضه س ولی مجبوراااا داره زندگی میکنه  ببینم بابات چی  میگع قطعا میگه زنه بی عرض که طلاق نگرفته ولی لطفا قبول کنیم شوهرامون بی عرضن

لایک نکنید                      
به بابات بگو یه خانمی ۴۶سالشه و ۲۳ ساله مستاجر شوهرش  بی عرضه س ولی مجبوراااا داره زندگی میکنه ...

دقیقا.ولی من هیچوقت ب حرف بابام طلاق نمیگیرم چون خود بابام اینقدرررررر بی عرضس ک بخاطر زنش مارو ازخونش بیرون کرد پس هیچوقت با طناب بابام توچاه نمیرم

دقیقا.ولی من هیچوقت ب حرف بابام طلاق نمیگیرم چون خود بابام اینقدرررررر بی عرضس ک بخاطر زنش مارو ازخو ...

چقدر خوبه که اینقدر قوی شدی و این خیلی  خوبع امیدوارم همیشه موفق باشی عزیزم

لایک نکنید                      
چقدر خوبه که اینقدر قوی شدی و این خیلی  خوبع امیدوارم همیشه موفق باشی عزیزم

ممنون گلم من از ۱۶سالگی رو پای خودم بودم و مستقل بودم پوستم کلفت شده  

ممنون گلم من از ۱۶سالگی رو پای خودم بودم و مستقل بودم پوستم کلفت شده    

کاش منم مثل تو مستقل بودم  دخترم ۲۲سالشع اونم مثل تو از ۱۸سالگی شاغل شده  الانم یه ماشین باپول خودش خریده قسطی ولی من خودم  متاسفانه عقل نداشتم کاری حرفه یی چیزی یاد بگیرم برای آیندم

لایک نکنید                      
کاش منم مثل تو مستقل بودم  دخترم ۲۲سالشع اونم مثل تو از ۱۸سالگی شاغل شده  الانم یه ماشین ب ...

چندسالته الانم دیر نیس منم هم خیاط ماهرم هم کمک اشپز.هم بیمه رد میکنم.البته الان دوسالی میشه دست ب سیاه سفید نمیزنم ازوقتی داداشم قوت کردو بچم سقط شد دیگه سرکارنمیرم بنظرم دیر نیس هرچی دوست داری ب دخترت بگو یادت بده

چندسالته الانم دیر نیس منم هم خیاط ماهرم هم کمک اشپز.هم بیمه رد میکنم.البته الان دوسالی میشه دست ب س ...

خیلی دیره عزیزم اصلا روحیشو ندارم روانم بهم ریختس ۴۶سالمه دیگه مثل قبل ذوق وشوق هیچی وندارم متاسفم خدارحمت که داداشتو وامیدوارم دوباره  بارداربشی عزیزم

لایک نکنید                      
خیلی دیره عزیزم اصلا روحیشو ندارم روانم بهم ریختس ۴۶سالمه دیگه مثل قبل ذوق وشوق هیچی وندارم متاسفم خ ...

عب نداره عزیزم ناراحت نباش خدابزرگه سعی کن بخاطر بچهات روحیتو حفظ کنی.

ممنون گلم خدا رفتگان شمارم بیامرزه