2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوتاه نیا پولتم نده  عزیزم برن وام بگیرن  توچرا پس اندازتو بدی

خب من یواشکی دادم بابام ک بگم پول بابام داده ،اینا شاکین ک چرا بهمون پول نداده شوهرمم گفته بهت رو دادم رو افتادی و دیگ نمیام اونجا و ازین حرفا 

تازه میگ پدر مادرم ناراحتن ت چرا ناراحتشون کردی

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
مسئله اینه که دارن واسه تو و شوهرت خونه میسازن یا برا خودشون؟!  آخه گفتی به بابات زنگ زدن که ب ...

طبقه آخر برای خودشونه میخوان سقف بزنن ،آره فقط بلدن تیغ بزنن ب بابام زنگ زد گفت من دستم خالیه میتونی بدی باز بهت برگردونم

خب من یواشکی دادم بابام ک بگم پول بابام داده ،اینا شاکین ک چرا بهمون پول نداده شوهرمم گفته بهت رو دا ...

از دست  نامزدت حرصم گرفته 

واقعا بی شعوره 

عزیزم اکثر پسرا همینجورن 

شوهر خودمم فقط طرفدار مادرشه 

کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله
اولش خوب کردی گفتی نمیدم کاش کوتاه نمیومدی  طلبکارم انقد پررو نیست😐 واقعا که باباتم پول ند ...

خیلی پرروان بعد ب من میگن ک چرا پول ندادی ما پول نیاز بودیم مگ چ بدی در حقت کردیم میگن ت عین دخترمون بودی

ولی وقتی دخترشون جلو چشم من ب شوهرم گفت اینو طلاق بده یکی نزدن ت دهنش

هزینه درمانت با نامزدته ؟

هم بابام هم شوهرم ولی خوب هر آدمی ی زمان هایی دستش خیلی خالی میش منم گفتم برای اون زمانا پس انداز کنم 

خب من یواشکی دادم بابام ک بگم پول بابام داده ،اینا شاکین ک چرا بهمون پول نداده شوهرمم گفته بهت رو دا ...

بهش بگو ک و ن لق خودت و ننه بابا طلب کارت فکر کردی مامان بابای من برات فرش قرمز پهن کردن منتظرن حضرت عالی تشریف بیارید قدم بر دیده هاشون بزاری تازه خوش حالم میشن که تو پیش ما نیای 

یه نفهم دور و برشون کمتر زندگیشون بهتر 

ولا 

برا کی خونه میسازن؟  هزینه درمان با کیه؟

۴ طبقست ی طبقه برای ماست ک ما وام ازدواج گرفتیم ۴۴۰ میلیون باز شوهرم ۲۰۰ میلیون میخواد وام بگیره ک خونه تموم بشه رسما اینا کمکی نمی‌خوان ب ما بکنن

طبقه آخر برای خودشونه میخوان سقف بزنن ،آره فقط بلدن تیغ بزنن ب بابام زنگ زد گفت من دستم خالیه میتونی ...

بابات که بهشون نده 

چون اگه آدمای بد حسابی باشن حرمت ها این وسط شکسته میشه... 

اینجور که متوجه شدم دارن آپارتمان میسازن که یه واحد هم مال شماست به هر حال شما هم باید یه هزینه ای بدین... 

آپارتمان همه چیزش مشترکه 

البته که من تو جوب میخوابم ولی با پدرشوهر و مادرشوهر تو یه خونه زندگی نمیکنم... 

پس با این اوصاف با اصل قضیه مشکل دارم همین الان راهت رو ازشون جدا کن بعداً خون میشه به دلت... همین الان که اول راهی آب پاکی رو بریز رو دست شوهرت که تو اون خونه نمیری...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بابات که بهشون نده  چون اگه آدمای بد حسابی باشن حرمت ها این وسط شکسته میشه...  اینجور که ...

اتفاقا خودمم ب همین مورد فکر کردم اگ برم ت خونه ای ک اینا هستن تا ی ماه آیندش فلج میشم میمیرم ولی شوهرم هیچ رقمه راضی نمیشه

ما میخوایم هزینه بدیم اصلا قرار نیست اینا برای واحد ما هزینه ای بکنن خودمون وام گرفتیم ۴۰۰ میلیون میخوایم خونرو استارت بزنیم بقیشم دوباره باید وام بگیریم

اتفاقا خودمم ب همین مورد فکر کردم اگ برم ت خونه ای ک اینا هستن تا ی ماه آیندش فلج میشم میمیرم ولی شو ...

چون گفتی ام اس داری میگم 

مادرشوهری که همین الان شوهرتو پر میکنه وای به حال چند سال دیگه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
چون گفتی ام اس داری میگم  مادرشوهری که همین الان شوهرتو پر میکنه وای به حال چند سال دیگه

چن ساعته بی حس افتادم ی گوشه مریض شدم دارم داغون میشم اما شوهرم فقط ب فکر خانوادشه

چن ساعته بی حس افتادم ی گوشه مریض شدم دارم داغون میشم اما شوهرم فقط ب فکر خانوادشه

ولش کن خودتو ناراحت نکن حالت بد میشه 

بسپر به بابات که با شوهرت و خونوادش حرف بزنه 

بشین یه گوشه کار رو بده دست پدرت اون نمیذاره زندگی و جوونیت حیف شه... 

ولش کن خودتو ناراحت نکن حالت بد میشه  بسپر به بابات که با شوهرت و خونوادش حرف بزنه  بشین ...

کاش ازدواج نمیکردم..