2777
2789
عنوان

قهر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 75 پست
نه یه بار دیگه ام قهر بودیم یه هفته الان دوماهه نه بچه ندارم

مشکلتون چیه؟؟؟

چرااومدید قهر واسه دفعه دوم؟

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
یعنی بعد از اون رفتار خواهرشوهر ومادر شوهر درست شده؟؟؟ شوهرش رفتارش درست شده؟

آره همه خوب شدن 

البته بنده هاى خدا خوب بودن ولى دوست من يكم پرتوقع بود حالا ديگه نفسشون درنمياد جلو عروسشون اينقدر احترام ميزارن كه بيا و ببين 

شوهرش كه زنش رو روى چشماش ميزاره يه خونه لاكچرى خريدن سه دنگشو زده به نام زنش  يه ٢٠٧ هم براش ثبت نام كرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلتون چیه؟؟؟ چرااومدید قهر واسه دفعه دوم؟

خیلی لجبازه و کینه ایه یه بار پدرم خواست باهاش صحبت کنه بی احترامی کرد و از اون به بعد قطع رابطه کرد با خونوادم و سر رفت و آمد منم مشکل داشت و اذیت میکرد 

خدایا شکرت🤍
آره همه خوب شدن  البته بنده هاى خدا خوب بودن ولى دوست من يكم پرتوقع بود حالا ديگه نفسشون درنمي ...

همون شوهری که میخواست ازش شکایت  تمکین کنه کنه؟

اخر شکایت کرد یانه؟؟

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
نه ديگه شكايت كه نكرد هيچ تازه بعد از شش ماه به دست و پاى زنش افتاد

واسم‌دعا کنید شوهرم خودش بیاد سراغم

داغون شدم پسرم یک سالشه یک ماهه ندیدمش، هر روز عکس و فیلماشو نگاه میکنم

دخترم باید بره پیش دبستانی

یعنی شوهر منم میاد التماسمو بکنه که برگردم،البته اون درخواست الزام به تمکین داده و بیست روزه دیگه وق ...

ان شالله به حق ۱۲۴ هزار پیامبر و ۱۴ معصوم هر چی زودتر شوهرت عاشق و بیقرار و دلتنگت بشه و بیاد التماست کنه که برگردی

مشکل اصلی اتاق خواب مون بود  حل نشد . برگشتم اما ...

یعنی از نظر جنسی مشکل دارین

بله  شوهرم اصلا میل نداره

بیا شوهرامونو عوض کنیم

بیا شوهرامونو عوض کنیم

مال شما مشکلش چیه ؟ 

درد بزرگیه باور کن در عین جوانی و زیبایی حس پیرزنا رو دارم شوهری که اصلا سمتت نیاد ‌ هر شب پشت بهت با یه متر فاصله بخوابه. تحقیرت کنه‌ بددهن و عصبی . بگه من همینم ک هستم نمیخوای برو جدا شو ‌ 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد