2777
2789

مبارکه.همشهری

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از رشتم راضیم ولی دانشگاه نه🥲

مگه خودتون انتخاب نکردین اینا رو؟؟؟ پس چرا پشیمونین🥲🥲

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
اره ولی انتخابای دیگم داشتم پیام نور جزو انتخابای اخر بود 

میخوای بری؟ یا چی

مبارکت باشه ولی عزیزم اگر میتونی تغییر رشته بده و روانشناسی  یا علوم تربیتی بخون چون بعدش میتونی آموزش و پرورش  یا بهزیستی به عنوان مددکار کار کنی و. دفتر زدن راحت تره اما بعد از حقوق بخونی باید کلی پشت آزمون وکالت بمونی تا قبول شدی بعدش نمیتونی بجز نهایت دادگستری کار کنی 

مبارکت باشه ولی عزیزم اگر میتونی تغییر رشته بده و روانشناسی  یا علوم تربیتی بخون چون بعدش میتون ...

و اگر آزمون وکالت قبول نشی نمیتونی دفتر بزنی  ولی  برای دفتر  روانشناسی نیازی به آزمون نیست فقط باید ارشد بگیری

ازاد برو

ااتفاقا پیام نور خیلی بهتره هم هزینه‌اش پایین‌تره و هم طرف باید کل کتابی که منبع درسه رو کامل بخونه چون امتحاناشون تستیه و طرف برای نمره بالا مجبوره واو به واو کتاب رو بخونه اینطوری اینطوری سطح علمی طرف هم بالاتر میره و این خیلی بهتره

ااتفاقا پیام نور خیلی بهتره هم هزینه‌اش پایین‌تره و هم طرف باید کل کتابی که منبع درسه رو کامل بخونه ...

نمیدونم اینو چجوری میگی ولی اشتباه 

ازاد فقط پول شهریه میگیرن درحالی ک پیام نور علاوه بر شهریه پول واحد هم باید بدی 

بظاهر کم میشه ولی اگ حساب کنی میبینی فرق انچنانی ندارن 

ب اینم توجه کن ک مدرک ازاد و دولتی فرق نداره و اساتید یکین 

ولی پیام نور مدرکشو خیلیا قبول ندارن 

درضمن کتاب تو دانشگاه برابر با نمره 20 نیست 

مهم جزوست 

پسر دایی من سال دومیه ک میره و فقط جزوه مینویسه نمراتشم خوبه

درضمن دانشگاهای پیام نور بعضیاشون جاهای پرتی لن باید موقعیت مکانی هم در نظر گرفته بشه

نمیدونم اینو چجوری میگی ولی اشتباه  ازاد فقط پول شهریه میگیرن درحالی ک پیام نور علاوه بر شهریه ...

شهریه که تفاوت یک تا دو تومن فرق داره 

دانشگاه آزاد نهایتاً بخوان جزوه بدن ۴۰ صفحه است ولی توی دانشگاه آزاد طرف باید کتاب کامل رو بخونه یا حتی همون کتاب راهنمایی که خیلی‌ها می‌خونن رو بخونن که خودش ۲۰۰ ۳۰۰ صفحه است بار علمی پیام نور از آزاد خیلی بیشتره شاید از لحاظ مدرک تفاوت چندانی نداشته باشه و مطمئن باش دانشگاه دولتی از بقیه دانشگاه‌ها کاملاً بحثش جداست

نمیدونم اینو چجوری میگی ولی اشتباه  ازاد فقط پول شهریه میگیرن درحالی ک پیام نور علاوه بر شهریه ...

ببحث نمره نیست بحث سواد و بار علمیه مگه اینکه دانشجوی دانشگاه آزاد انقدر درس خون باشه و انقدر علاقمند به درس باشه که واقعاً دنبال یادگیری هم بره و کتاب بخونه البته اینکه افراد به جز علمی که به دست میارن مهارتم داشته باشند که این هم با کارگاه رفتن به دست میاد خیلی مهمه