بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عریزم رتبت برای امسال اکه سال اولی خوبه اگه واقعا پزشکی دوست داری و واقعا اهل تلاش و خوندن هستی بمون اما بدون سال دیگه 50 درصد معدل و 50 کنکوره اکه معدلت خوبه بالای 18 شانس داری اگه نه حتما باید ترمیم کنی اابته شنیدم تراز تا دو سال اعتبار داره در کل اگه همت میکنی بمون و گرنه رشته خوبی اوردی درآمدش هم خوبه شهرت هم شاید مهمانی گرفتی یا با یه ازدواج خوب انشالله میتونه تغییر واحد داشته باشی طبق محل کار همسر .البته اگه تمکن مالی داری ترکیه بدون آزمون داره پزشکی و دندون
نمیدونم احتمالا الکی گفتن یا تعهدی بوده وگرنه کرمانشاه جز داتشگاه های خوبه که باید زیر ۲۰۰۰ باشی
نه الکی نگفتن و خودم کارنامه هاشو دیدم
آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....