2777
2789
معدلم ۱۹.۵ بوده سال دومم بوده شهر خودمم بینایی نداره تمکن مالی ترکیم ندارم 

معدلت که عالی بوده یک پرس و جو کن ببین این رشته با این ترازت برات محفوظ میمونه چون شنیدم قبول شی و نری مثل قبلنا نیست که محروم بشی  خالا اگه نظر خودمو بخایی چون خودم کنکوری دارم میدونم اطرافمون پزشکو ..زیادن چون دختر هستی سربازی نداری واگه میدونی درگیر روابط عاطفی نمیشی و واقعا عزمتو جزم میکنی و فقط به هدفت فکر میکنی شمایی که امسال ۳۵۰۰ اوردی حتما سال دیگه میری زیر هزار البته البته اگه از همبن الان دوباره استارت بزنی چون مطالب کاملا تو ذهنته ژکی از آشناهای ما سه سال خوند تا بالاخره قبول شد واقعا ارزششو داره مخصوصا متوجه شدم خیلی هم از زاهدان راضی نیستی بشین با خودت فکر کن اگه حالشو داری بمون ارزش داره اگه نه رشته خوبیه ممکنه دیکه برات (البته با نخوندن )پیش نیاد یعنی موندن امسالت چون هنوز معدل یازدهم نیومده فرقی با الانت نداره فقط یه سال صبر کردی 

من شوهرم اونجا کار میکنه خواستم ببینم مدرسه خوب داره اونجا

والا شهر اکثرا عرب نشین و بیشتر صنعتی و کاری هست

ولی جم و بندر کنگان خوب هست فاصله هر دو تاش تا عسلویه و نخل تقی ۴۵دقیقه تا ۱ساعته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شهر اکثرا عرب نشین و بیشتر صنعتی و کاری هست ولی جم و بندر کنگان خوب هست فاصله هر دو تاش تا عسل ...

خودم زیاد رفتم عسلویه برای سفر ولی دخترم سنی نبوده که ببینم مدرسه خوب داره یا نه 

معدلت که عالی بوده یک پرس و جو کن ببین این رشته با این ترازت برات محفوظ میمونه چون شنیدم قبول شی و ن ...

پرسیدم گفتن مشخص نیست سال دیگ با همین تراز چه رتبه ای بهت بده

مشکلم با زاهدان نیست یکم رشتش برام چیزه واقعا توانایی پشت کنکور موندن ندارم فکر کنم باید برم دیگ امسال زیاد خوندم واقعا زده شدم 

پرسیدم گفتن مشخص نیست سال دیگ با همین تراز چه رتبه ای بهت بده مشکلم با زاهدان نیست یکم رشتش برام چی ...

ببخشید یه سوال بد انتخاب رشته نکردی کدوم شهری دخترم میگه شاید مثلا باید شهرای نزدیک خودشو میزده نزده

زدم همه جا رو بخدا😭اخرین اولویتم این بوده

شما هم مثل دختر من شدی

اونو فقط پزشکی میخواست تمام ازاد و دولتی را زد اخرین اولویتش بینایی بود و قبول شداما از هرکه میپرسیم میگن حتی بهتر از پزشکی هست

نگران نباش

رشته های پزشکی آزاد امسال ترمی۹۰به بالا هست حالا خوابگاه و خوراک و رفت و آمد هم حساب کنیم چقدر باید هزینه کنیم🤕

شما هم مثل دختر من شدیاونو فقط پزشکی میخواست تمام ازاد و دولتی را زد اخرین اولویتش بینایی بود و قبول ...

بینایی سنجی پزشکی هم داره بعداز لیسانس انشالله واسه پزشکی آماده میشین مرحله به مرحله

سه تا دانشگاه هم تو ایران هست مشهد ساری تهران