2777
2789

بگید چجوری خوشبخت باشم چجوری شوهرمو خوشحال کنم چ جوری زندگیم خوب باشه خیانت نبینم بدبختی نکشم

ن زشتم ن مشکل مالی 

تمام زندگیم درد میکنه  ارامش ندارم آسیب دیدم 

تمام فکرم شده ک چکار کنم  زندگیم ارامش داشته باشه خوشبخت باشم شکاک نباشم   دیگه خسته شدم کم آوردم نمیدونم چکار کنم ای خدا چرا ایقد من داغونم.

بهم راه حل بدید راه خوشبختی و خیانت ندیدن

دلم میخاد زندگیمو بسازم  نمیخام حتی تکرار کنم چ بلایی سرم اومده باورتون میشه دو ساله فقط دردمو خودم میدونم هیچکس حتی نفهمید چی کشیدم حتی نیومدم سایت درد و دل کنم الان کم آوردم 

خودت و دوست داشته باش و تو اولویت قرار بده اینجوری هر چی پیش میاد ناراحتت نمیکنه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراپی برو 

مشاوره برو

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

خودت و دوست داشته باش و تو اولویت قرار بده اینجوری هر چی پیش میاد ناراحتت نمیکنه

نمیتونم چون شوهرم اولویتمه  اینجا رو باختم احساس میکنم اگر اون نباشه من هیچم

واقعن خیانت دیدی یا فقط شکاکی؟

نمیدونم چی بگم بهت شاید خیانت شاید نه  حتی اینقدر داغونم نمیدونم چی ب سرم اومده   

بهم خیانت کرده  و متوجه شدم. و هنوز  بعد دوسال باور نکردم نمیدونم چرا. شایدم من اشتباه کردم

قدرت بازگو کردن اتفاق های بد زندیگم ندارم بدترین  درد و بد ترین اتفاقی ک تو عمرم افتاد خی ...

منم خیانت دیدم هزارررر بار 

خودتو نباز 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

زندگی کن خودتو سرگرم کن 

هر کاری که با روحیت سازگاره 

کم کم خوب میشی