2777
2789

من اصلا هیچ وقت نشد هرماه بابام بهم پول تو جیبی بده تازه 19 سالم بود خوش به حال بچه هاتون تازه خانوادم وضع مالیش ون خوبه

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی ک همیشه تو اون سن ب جای توجه ب مدل لباس ب قیمتش توجه میکردم 

هرکدوم قیمتش کمتر بود مبخریدم حتی اگ مناسب مامان بزرگم بود

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

[QUOTE=312826275]من بدبخت۱۵سالم بود هزینم فقط سالی یه کتونی و مانتو بود شاید دوسال یه بار حتی.با روزی۲تومن پول مدرسه...[/QUOTE

اها پول کتاب دفتر مدرسه ام بود😂😐

همین🥲

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
خوراکی ،کافی شاپ ،آرایشگاه؟ هیچ کدومو ندارین؟

دختره ۱۴ساله ارایشگاه؟کافه؟بیخیال 

نمیخاید قبول کنید واقعا زوده؟؟؟

بعد میگید بچمون چرا سرکشه چرا از درسش مونده چرا دوست پسر داره 

تازه ثبت نام نکردم رمز کاربری اکانت قبلیمو یادم رفته بود مجبور شدم جدید بزنم😭تیکر بارداری نیست خدا بخاد تیکر جواب ویزامه برای مهاجرت توبی که داری اینو میخونی میشه یه صلوات به خاطر اینکه زندگی روی خوش بهم نشون بده بفرستی ؟❤️
منی ک همیشه تو اون سن ب جای توجه ب مدل لباس ب قیمتش توجه میکردم  هرکدوم قیمتش کمتر بود مبخریدم ...

ما چقدر مظلوم بودیم🥲

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
۱۳سالشه دختر من.۸۰۰ سرویس ۱تومن خوراکی مدرسه ۵۰۰ کتاب کمک اموزشی لوازم تحریری چیزی ۵۰۰ پول توجیبی ...

هم سن دختر منه

تقریبا همین حدود به علاوه ی کلاس فوتسال و زبان و نقاشی

و هزینه ی مدرسه ی غیر انتفاعی

و مولتی ویتامین هاش

و کلی هزینه ی غیر قابل پیش بیتی

🖤 

تو این سن هزینه ی من فقط درسی بود (کنکور و مدرسه و المپیاد  )و پوشاک و خوراک ...اها ۱۴ ورزشیم بود تا اونموقع ورزشم میرفتم کلاس ،بیرونم میرفتم ولی کم از ۱۵ بیشتر کارامو تعطیل کردم 

دختره ۱۴ساله ارایشگاه؟کافه؟بیخیال  نمیخاید قبول کنید واقعا زوده؟؟؟ بعد میگید بچمون چرا سرکشه ...

من که الان ۲۰سالمه تا حالا کافه و ارایشگاه نرفتم😂😐

قبول دارم ظاهر تو اعتماد به نفس نوجوان اثر داره در حد یه سیبیل و وسط ابرو که فقط خودتون بردارید کافیه 

آرایشگاه نیاز نیست ۱۴ساله کلی راه داره تازه اول مسیر زندگیشه از همین الان تو این خط نندازیدش 

بندازیدش تو خط موسیقی تو خط باشگاه تو خط ورزش نه این چرت و پرت ها!!!

تازه ثبت نام نکردم رمز کاربری اکانت قبلیمو یادم رفته بود مجبور شدم جدید بزنم😭تیکر بارداری نیست خدا بخاد تیکر جواب ویزامه برای مهاجرت توبی که داری اینو میخونی میشه یه صلوات به خاطر اینکه زندگی روی خوش بهم نشون بده بفرستی ؟❤️
هم سن دختر منه تقریبا همین حدود به علاوه ی کلاس فوتسال و زبان و نقاشی و هزینه ی مدرسه ی غیر انتفاع ...

ببخشید واسه مدرسش شهریه چقدر میدین؟