2777
2789
ما چقدر مظلوم بودیم🥲

اره واقعا متولدان ۸۵ ب بعد بدجور ترکوندن 

لباس اون موقع خ ارزون بود اگ میدونستم کلی خرید میکردم

دنبال کفش چرم بودم ی سایزم بزرگ میخریدم ک تا دانشگاه برام کار کنه🗿🔪

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خودم نوجوون ندارم ولی اطرافیانمو میگم ،هزینه های مدرسه و رفت و آمد ،هزینه باشگاه ،کلاس زبان،کلاس نقاشی یا موسیقی هرچیزی که علاقه دارن ،هزینه بیرون رفتن با دوستا  ،دکتر پوست ،لباس و خریدهای دیگه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوراکی ،کافی شاپ ،آرایشگاه؟ هیچ کدومو ندارین؟

کافی شاپ ندارم 

آرایشگاه ندارم 

نه ناخن میکارم ن مژه ای چیزی کافه تا حالا با دوستام اصلا بیرون نرفتم 

دیگ فقط کلاس زبان و کتاب تست و درسنامه و اینا 

بعد و بعد لباس هم فصلی 

ولی مثلا پاییز زمستونه یه چیز باشه کلا ممکنه 

همینا 

فقط روتین پوستی دارم ک اونم دو ماه تونرم تموم شده انقد چیزای دیگ باید بخرم نمیرسه بهش😂😂😂

من که الان ۲۰سالمه تا حالا کافه و ارایشگاه نرفتم😂😐

منم دقیقا

تازه ثبت نام نکردم رمز کاربری اکانت قبلیمو یادم رفته بود مجبور شدم جدید بزنم😭تیکر بارداری نیست خدا بخاد تیکر جواب ویزامه برای مهاجرت توبی که داری اینو میخونی میشه یه صلوات به خاطر اینکه زندگی روی خوش بهم نشون بده بفرستی ؟❤️
خوراکی ،کافی شاپ ،آرایشگاه؟ هیچ کدومو ندارین؟

من نوجوان هم نیستم ، جوانم . ولی این هزینه ها رو ندارم والا😂

خوراکی رو که خانواده تهیه میکنن . اهل آرایشگاه رفتن هم نیستم و صورتم رو هم دوستم برمیداره واسم😂

کافی شاپ هم سالی یک بار 🤣 

هزینه هام فقط درسیِ

اره واقعا متولدان ۸۵ ب بعد بدجور ترکوندن  لباس اون موقع خ ارزون بود اگ میدونستم کلی خرید میکرد ...

من بدتر از تو بودم بگم گریت میگیره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
خودم نوجوون ندارم ولی اطرافیانمو میگم ،هزینه های مدرسه و رفت و آمد ،هزینه باشگاه ،کلاس زبان،کلاس نقا ...

هزینه باشگاه و کلاس و ... 

شعت 

پ چر من اونقد پخمه بودم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

م الان کتاب تستام میشد ۱۶۰۰ فقط ۶۰۰ ش رو از بابام گرفتم تاره اونم سخت 😂

مثل گذشته ی من🤝🏼

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
مگه میشه ؟یعنی هیچی نمیخرین؟

ن بخدا .اونم واسه نوار و شارژه ....نزدیک ۵ ساله من ی جورابم نخریدم 

خدایا تنها امیدم ب توعه خودتت کمکم کن .نزار بنده های خدا نشناست قلب و روح منو با حرفای و قضاوت های نا درستشون نابود کنن 
من بدتر از تو بودم بگم گریت میگیره

عب نداره فدا سرمون هر چ بود گذشت 

از این دلم میسوزه خ وقتا مامانم میگفت بخر من نمیخریدم ک پول هدر ندم مثلا

هزینه باشگاه و کلاس و ...  شعت  پ چر من اونقد پخمه بودم

ما اون موقع فکر میکردیم به جز کلاس مدرسه کلاس دیگه ای وجود نداره😂😂😂😂😂

۴۰ تومن گفته بودن تا الان ۴۳/۵ دادیم تا آخر سال خدا بدونه چقدر میشه هزینه‌ی سرویس رو هم اضافه کن

معلماشون خوب درس میدن؟

ما اون موقع فکر میکردیم به جز کلاس مدرسه کلاس دیگه ای وجود نداره😂😂😂😂😂

👍🗿آره والا باشگاه تو سن ۱۵ سالگی 

خ قرتی بازی و خرج اضافه بود ب نظرم