2777
2789

منم لایک کن

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

آره هدیه کنین برای سلامتی و ظهور امام زمان هرچی تعدادش بیشتر باشه بهتره.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من یه بار یه مشکلی داشتم هر کاری میکردم جور نمیشد حتی به چند نفر که صدرصد میتونستن کاری کنن رو زدم نشد که نشد با یه بار آیت الکرسی خوندن به طور معجزه آسایی جور شد،شک نکن و بخون

نگاه کل قرآن نور رحمت و معجزه و هدایت و شفاست

یک بنده خدا تعریف میکرد 

تو زندگی اکثر وقتا آیت الکرسی میخوندم

یک شب برزخ خواب دیده 

جاده داره باریک و باریک تر و خطرناک تر میشه 

یکی از پشت میگیرتش و نجاتش میده 

و بعد میگه من همون ایت الکرسی هستم که تو دنیا میخوندی

اینجا دستش رو گرفته بوده ...

قران حفظ میکنه از بلایا 

قران برکت و نوره

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

یکبار داشتم از دانشگاه برمیگشتم خونه اون مسیری که میام و میرم ساعت ۱ خیلی خلوته بعدش که داشتم میرسیرم به سر کوچه دیدم یکهو چند تا پسر از این لات و لوتا داشتن میومدن سمت پایین من داشتم سمت بالا میرفتم انقد وحشت کردم شروع کردم آیت الکرسی خوندم چند قدمی من یکهو دیدم پیچیدن رفتن داخل یه کوچه و دور شدن ،واقعا هر موقع هرجا حس وحشت و ترس دارم ب دادم میرسه

خب تعریف کن یه نمونه

قابل توصیف نیست. ولی اهل بیت خیلی کریم و مهربان هستن و هر هدیه ای براشون بفرستیم به بهترین شکل برامون جبران میکنن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.